avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale reevaluare imobil
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

reevaluare imobil

Buna ziua,
am achizitionat imobil pe firma in martie 2005, pe 28.12.2008 am facut reevaluarea imobilului, ca asa cere legea la 3 ani sa se faca reevaluarea, am sunat la taxe si impozite cu o anume problema, la care mi s-a spus ca am o alta problema sa fac reevaluarea imobilului in ianuarie 2011 , si nu inteleg de ce, pentru ca 3 ani se fac pe 28.12.2011 nici decum 01.01.2011, mi s-a spus ca 28.12.2008 se considera un an intreg, nu inteleg cum?
va rog sa ma lamuriti si pe mine, daca v-ati mai intalnit cu op problema asemanatoare, va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: tiana_30 , utilizator 23:22, 21 Decembrie 2010
Probabil nu ati remarcat situatia economica din tara. Statul are nevoie de bani mai mult decat de aer. De accea incearca sa incaseze in avans tot ce poate, iar la plata primiti termenul "la Sfantu Asteapta"

Solicitati de la functionarul respectiv sa va precizeze temeiul legal prin care franturile din an sunt considerate an intreg. Daca o poate face, atunci trebuie sa va executati.
Si mai dati cu google, poate gasiti un raspuns.
Va multumesc frumos, asa este, in tara e un haos total , functionarii nici ei nu stiu ce sa mai zica, cu atatea legi facute peste noapte, o sa-l intreb inca odata si o sa mai caut, cu stima tiana

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Au platit din contul blocat !!!! ContSters183043 ContSters183043 In urma cu trei luni am blocat, prin execuror, conturile unei institutii de stat. Conform legii, alte plati cu exceptia salariilor, nu pot fi facute. Azi am ... (vezi toată discuția)
Legislatie aparate aer conditionat pici24 pici24 Buna ziua, In urma cu aprox 3 ani la apartamentul cu doua etaje deasupra apartamentului in care locuiesc sa montat un aparat de aer conditionat caruia nu i ... (vezi toată discuția)
Abitatie viagera si executare silita Talida Covaci Talida Covaci Buna ziua, Poate sa ma lumineze cineva cum se petrec lucrurile in urmatoarea situatie? In anul 2008 sotia face un imprumut de nevoi personale, fara ... (vezi toată discuția)