avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 826 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, expun atentiei dvs urmatoarea problema, in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, expun atentiei dvs urmatoarea problema, in anul 1998 ...

Buna ziua,expun atentiei dvs urmatoarea problema,in anul 1998 ,bunicii cumpara un imobil cu teren 1078,in 2005 bunicii imi vind accest imobil,fac cadastru si ies lipsa 90mp teren,in prezent m am trezit data in judecata,de catre un vecin care pretinde ca are in curte la mine 40mp ,specific ca accestia au cumparat o constructie care este pe hotar ,va rog sa imi spuneti ce pot face in acceasta situatie,cum ma pot apara,eu nu am revendicat pina acum lipsa de teren pentru ca nu am vrut sa imi creez probleme ,iar acum m-am trezit intr un haos total din cauza accestor vecini care pretind ,accei 40,cm ,orice sfat,sugestie imi este de real ajutor.Va multumesc cu deosebit respect
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:47, 10 Noiembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Situația se va clarifica după ce o sa va angajați av,acesta va va reprezenta la proces .Vecinul.a formulat o acțiune de granituire /revendicare ,în cauza se va efectua o expertizs topografica în care se vor măsura cele 2 imobile al dvs și al vecinului,se vor compara suprafețele din acte cu cele din teren,se va stabili dacă aveți mai mult teren sau nu etc.Nu e un capăt de tara e un proces normal,o situație care tb lamurita..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua ,supun atentiei dvs un caz putin mai complicat si am ... paula38 paula38 Buna ziua ,supun atentiei dvs un caz putin mai complicat si am mare nevoie de sfaturi sau chiar un avocat care ma poate ajuta, situatia este urmatoarea,in ... (vezi toată discuția)
Abitatie viagera paula38 paula38 Buna ziua ,problema este urmatoarea ,bunicii cumpara o casa ,in contractul de V-C ,se specifica faptul ca numita,,,x,isi rezerva dreptul de a locui intr-o ... (vezi toată discuția)
Contract de vinzare-cumparare paula38 paula38 Am o mare problema ,va rog din suflet ajutati-ma,astfel in anul 1998 bunicii cumpara un imobil,merg insotiti la notariat de fiica lor ,acceasta prietena cu ... (vezi toată discuția)