avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SANSE CONTOPIRE A DOUA CONDAMNARI CU SUSPENDARE ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SANSE CONTOPIRE A DOUA CONDAMNARI CU SUSPENDARE CONCURENTE

Buna ziua! problema pe care o am este urmatoarea: am primit o condamnare cu suspendare de 1an si 6luni pt.inselaciune(imprumut la banca acte false rate achitate la zi) apelul respins ca nefondatpe29/11/2010 fapta savarsita in decembrie 2006 nu am declarat recurs, mai sunt judecat pentru vatamare corporala din culpa in urma unui accident de circulatie petrecut in iunie 2007 sentinta fiind in pronuntare la rejudecare prima sentinta fiind casata in urma apelului procurorului si partior vatamate,pe portalul instantelor apare ca,,amanat pronuntarea la data de 15/12/2010 . INTREBAREA este: daca mai poate fi o condamnare cu suspendare si ce sanse sunt de contopire a acestora si de suspendare a condamnarii care ar rezulta in cazul in care nu depaseste 2 ani desigur. Mentionez ca nu am cazier si ma aflu in situatia de a fi singurul intretinator al mamei mele care este imobilizata la pat. MULTUMESC celor care eventual vor raspunde si va rog sa ma scuzatii pt. eventualele stangacii in exprimare!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:49, 6 Ianuarie 2011
Nici vorba de stare de ebrietate alcolemie 0.00 la analiza sangelui doar ca au fost 6 persoane vatamate din care una cu 120 zile medico legal si 5 sub 60 zile . nu a ramas nimeni cu handicap fizic
La 6 persoane accidentate si daca erati la prima abatere si riscati inchisoare cu executare...
E complicata treaba...

avocat Claudiu Lascoschi
Ultima modificare: Joi, 23 Decembrie 2010
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

La 6 persoane accidentate si daca erati la prima abatere si riscati inchisoare cu suspendare...
E complicata treaba...

avocat Claudiu Lascoschi

Imi cer scuze, dar opinia mea este ca are sanse mari la suspendare, daca a reusit sa convinga instanta de eventualele circumstante atenuante.
Totusi la ora asta sigur instanta s-a pronuntat.
Domnu'"wictor_j" ce sentinta ati primit?
Nici nu ma astept la mai putin problema e daca se vor putea contopii cele doua condamnari si mai ales daca se va putea obtine suspendarea pedepsei rezultate chiar daca va fi sub 2 ani pentru ca am cam vazut din pacate cum gandesc majoritatea judecatorilor
nu am fost la pronuntare ,pe portal nu apare iar copie inca nu am primit

Alte discuții în legătură

Se poate anula suspendarea? oltul oltul daca am 5 condamnari cu inchisoare cu suspendare iar la al 5lea proces primesc o amenda administrativa (cauza de nepedepsire) judecatorul poate sa anuleze ... (vezi toată discuția)
patru dosare penale - contopire pedepse, posibilitate eliberare conditionata maneageorge99 maneageorge99 Buna ziua !Am ispasit 2 ani dintr-o pedeapsa cu executare de 4 ani si m-am eliberat conditionat in iarna anului 1998. In anul 2000 am fost condamnat la 2 ani ... (vezi toată discuția)
Transformarea recidivei in concurs manuel.t manuel.t Bunaseara. Am si eu o mare nelamurire. O cunostinta mi-a povestit recent ca a savarsit 3 infractiuni: - Infractiunea 1. Furt calificat savarsit in ianuarie ... (vezi toată discuția)