avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1200 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... angajament de plata intre societati
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

angajament de plata intre societati

Buna ziua,
Ma confrunt si eu cu o problema,respectiv in anul 2009 am semnat noi ca S.C. un angajament de plata cu operatorul local de apa potabila pentru suma de 28.000 lei urmand a se plati 20 rate in cuantum de 1.400 lei iar in acest angajament era trecut Prezentul angajament nu sisteaza calculul penalitatilor la soldul lunar ramas neachitat iar in noiembrie s-a terminat de achitat debitul si nu doresc sa platesc si penalitatile deoarece sunt foarte mari respectiv 11.000 lei si mi-au trimis azi o Notificare-Somatie cum ca maine vom fi debransati in caz de neplata.
Considerati ca poate fi intocmit angajament de plata intre societati comerciale si considerati legal calculul penalitatilor de intarziere?
Mentionez ca acel angajament a fost semnat fiind obligati deoarece ne -au debransat iar noi aveam chirias cu 150 de angajati si firma noastra avea comenzi luate de la clienti.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 17:58, 21 Decembrie 2010
atit timp cit ati semnat actul in forma precizata nu aveti scapare de plata penalizarilor. este o chestiune de timp pina veti fi obligat sa le achitati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua.de curand am fost dat in judecata de asociatia de proprietari ... Mihai82x Mihai82x Buna ziua.De curand am fost dat in judecata de asociatia de proprietari de care apartin .Suma reclamata a fost de 5300 RON din care 500 cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Restante la intretinere pe luna mai mare decat intretinerea indy indy Buna ziua! Intrebarea mea este legata de modul de calculare al restantelor la intretinere! La mine in bloc se uita la soldul total din luna precedenta si se ... (vezi toată discuția)
In litigiu cu administratorul de asociatie dianacatalin dianacatalin buna ziua am si eu o problema cu administratorul intr-o perioada de trei luni am doua hartii la mana care atesta ca nu am datorii la asociatie dupa alte trei ... (vezi toată discuția)