Buna ziua,
Ma confrunt si eu cu o problema,respectiv in anul 2009 am semnat noi ca S.C. un angajament de plata cu operatorul local de apa potabila pentru suma de 28.000 lei urmand a se plati 20 rate in cuantum de 1.400 lei iar in acest angajament era trecut Prezentul angajament nu sisteaza calculul penalitatilor la soldul lunar ramas neachitat iar in noiembrie s-a terminat de achitat debitul si nu doresc sa platesc si penalitatile deoarece sunt foarte mari respectiv 11.000 lei si mi-au trimis azi o Notificare-Somatie cum ca maine vom fi debransati in caz de neplata.
Considerati ca poate fi intocmit angajament de plata intre societati comerciale si considerati legal calculul penalitatilor de intarziere?
Mentionez ca acel angajament a fost semnat fiind obligati deoarece ne -au debransat iar noi aveam chirias cu 150 de angajati si firma noastra avea comenzi luate de la clienti.
Va multumesc!
atit timp cit ati semnat actul in forma precizata nu aveti scapare de plata penalizarilor. este o chestiune de timp pina veti fi obligat sa le achitati.