avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Citatie tribunal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Citatie tribunal

Ce inseamna daca primesc pe citatie "sa se raspunda la exceptia lipsei calitatii procesuale active fata de capatul de cerere privind obligarea paratei la achitarea taxelor si impozitelor catre stat" .....
Ce trebuie sa trimit la tribunal..?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:06, 22 Decembrie 2010
@ctynn poti sa-ti spui te rog cam cum ar trebui sa formulez raspunsul pe care sa-l trimit la tribunal ?

Multumesc mult.
@ctynn , asa s/ar putea sa fie, dar pentru raspunsuri clare. ar trebui si niste date clare. De aceea poate fi ajutat userul de catre un avocat dupa ce vede exact despre ce e vorba in dosar. Se poate sa fie doua institutii chemate in judecata dintre care una ar invoca lipsa calitatii procesuale..
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
ContSters122901, utilizator
asa cum am scris mai sus:
raspundeti la exceptie cu faptul ca in c.i.m. este prevazut obligatia angajatorului de a face acele plati in numele si pentru dvs. ... mai aratati ca art. 40 alin.(2) lit.f) Codul Muncii prevede aceeasi obligatie!!!
solicitati respingerea exceptiei ca inadmisibila!!!
Pentru a se putea raspunde la exceptie trebuie vazut neaparat dosarul.
Procesul este intre mine si o firma la care am lucarat 1 an si 5 luni. I-am dat in judecata pt drepturile salariale. In cererea pt tribunal am scris ca doresc si achitarea taxelor si impozitelor catre stat, pt ca ei nu le platisera. Am primit citatie sa raspund la lipsa calitatii procesuale........

Alte discuții în legătură

Citatie prezentare tribunal fond drepturi banesti codrina.ama codrina.ama Am depus cerere de chemare in judecata a angajatorului pentru drepturi banesti + plata contributiilor la stat. Am primit citatia in care ultima fraza este ... (vezi toată discuția)
Excepþii procesuale respinse. pot declara recurs? edyeduardo2004 edyeduardo2004 Buna ziua! Am pe rol un dosar de inmatriculare fara taxa (legea 9/2012) din 14.03.2013, cu toate actele necesare, avocat, timbre etc, pe 29.05 dupa 4 ... (vezi toată discuția)
Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului x ca neîntemeiată Mir25 Mir25 Ce anume inseamna :\"Respinge excepţia lipsei calităţii procesuale pasive a pârâtului X ca neîntemeiată\"? La cursurile de drept calitatea procesuala ... (vezi toată discuția)