Ce inseamna daca primesc pe citatie "sa se raspunda la exceptia lipsei calitatii procesuale active fata de capatul de cerere privind obligarea paratei la achitarea taxelor si impozitelor catre stat" .....
Ce trebuie sa trimit la tribunal..?
Pentru a se putea raspunde la exceptie, trebuie vazut dosarul. In caz contrar, orice raspuns ar fi incorect. Nu se poate emite un raspuns pertinet fara un studiu prealabil al actelor care au stat la baza cerii dumneavoastra, al actiunii initiale, al intampinarii si al actelor depuse la dosarul cauzei de catre parata.
@Mircea Teis:
daca raspunsul meu n-ar fii fost pertinent nu l-as fii dat va asigur!!!
nu stiu de ce va place sa complicati ceea ce deja e atat de simplu:
s-a invocat faptul ca fostul/a salariat/a nu ar avea dreptul sa ceara plata catre stat a contributiilor aferente salariului ori in c.i.m. si c. mun. se prevede altfel...rezultand ca firma este mai mult decat impertinenta... ma rog nu firma!!!:rtfm:
:offtopic: Interventie moderator
Daca initiatorul topicului ar fi dat mai multe detalii despre acest litigiu, se poate emite o parere sau un sfat chiar daca nu se vede dosarul cauzei.
Foarte multi dintre noi am dat raspunsuri pertinente fara sa vedem dosarul unui litigiu si nimeni nu a facut prea multe comentarii.
....
@ ioana2525
Raspunsul este foarte simplu... trebuie sa faceti dovada ca aveti calitatea procesuala activa, adica sunteti in masura sa solicitati instantei sa oblige pe fostul angajator sa va plateasca aceste contributii.
In acest sens, dovada ca dvs ati fost angajata la acel angajator o puteti face cu carnetul de munca in care este inscrisa perioada lucrata.
De asemenea, puteti solicita instantei sa emita o adresa catre ITM prin care sa comunice perioada lucrata la acest angajator.