avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Recalculare pensie anticipata partiala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Recalculare pensie anticipata partiala

Daca am pensie partiala anticipata si lucrez in paralel la o institutie privata mi se poate recalcula anual pensia partiala daca trimit anual, regulat, la casa de pensii situatia cu veniturile lunare realizate in anul respectiv ?
Va multumesc si astept raspunsul dvs.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 23:32, 21 Decembrie 2010
Petre H a scris:

Daca am pensie partiala anticipata si lucrez in paralel la o institutie privata mi se poate recalcula anual pensia partiala daca trimit anual, regulat, la casa de pensii situatia cu veniturile lunare realizate in anul respectiv ?
Va multumesc si astept raspunsul dvs.

Buna seara!
Sper sa ma insel dar domneavoastra sunteti pe langa lege! Pensionarul anticipat partial nu are voie sa lucreze!!!??? Puteti sa suspendati pensia si sa lucrati, apoi cadn incetati sa mai lucrati depuneti documente cu veniturile si cereti recalcularea
Ultima modificare: Marți, 21 Decembrie 2010
leuca_luminita, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiei pentru stagiile realizate dupa pensionare afi1956 afi1956 Intrebare simpla si sper clara.La 52 ani, in anul 2008 am iesit la pensie, beneficiind de gr.I .Dupa un timp m-am angajat cu carte de munca la privat . Pot ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie militara sorinaga sorinaga Va rog sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu recalcularea pensiilor. Am varsta de 46 ani, am lucrat ca politist 14 ani si 7 luni, stagiul total de cotizare ... (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata maryes maryes Dupa iesirea la pensie anticipata fara penalizare se poate lucra in strainatate cu contract de munca? (vezi toată discuția)