avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contract vanzare-cumparare neinscris la fisc....ce ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contract vanzare-cumparare neinscris la fisc....ce probleme pot avea,pot face cadastru pe apartament ?

Am incheiat un contract de vanzare-cumparare un imobil(apartament),dar nu l-am inregistrat la impozit,ce se intampla daca il inregistrez dupa 5 ani?
Atunci era perioada cand se transcriau si nu se facea cadastru,este vreo problema cand vreau sa fac cadastru pe apartament pt ca stiu ca nu am fost sa-l transcriu,notarul mi-a spus ca asta este tot nu trebuie altceva???
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer , utilizator 20:03, 23 Decembrie 2010
bunica a platit desi vandu-se cu sotul ei ,nepoatei care nu sa dus la fisc cu contr.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatie juridica imobil vechi neintabulat Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Unde este inregistratata situatia juridica a unor terenuri sau case mai vechi ce nu au beneficiat de intabulare? M-ar interesa daca nu au asupra lor ... (vezi toată discuția)
Apartament sub ipoteca Tommy D Tommy D Salutari la toata lumea! Am cumparat o masina in 1998 si am garantat cu apartamentul. Acte peste acte si binenteles ca apartamentul a fost pus sub ipoteca. ... (vezi toată discuția)
De pot afla ca un imobil nu are asupra lui sarcini? Iulian81 Iulian81 Buna ziua! As dori sa stiu daca in afara de extrasul de carte funciara si intabulare mai exista vreo metoda in a afla daca asupra unui imobil exista sarcini, ... (vezi toată discuția)