avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... SOMAJ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

SOMAJ

BUNA ZIUA,
as avea nevoie de o informatie ref la posibilitatea de a beneficia de somaj.
Am o vechime in munca de 15 ani,momentan sunt in recuperare de 1 an( ptr neoplasm),in curand ar trebui sa revin in campul muncii,desi medicii nu sunt de acord,din cate stiu este o pers angajata in locul meu pe perioada determinata.
In conditiile astea as putea beneficia de somaj si salarii compensatorii?
in urma cu ceva timp o parte din personal a plecat sub forma descrisa(somaj+compensatorii?)
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:54, 22 Decembrie 2010
Ca sa beneficiati de somaj si de salarii compensatorii ar trebui ca raportul dvs de munca sa inceteze pentru motive neimputabile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu medical ContSters194699 ContSters194699 -ce se poate intampla cu o pers care are contractul de munca suspendat din incapacitate de munca (neoplasm),pe o perioada de 1 an si cateva luni atunci cand ... (vezi toată discuția)
Drept de somaj adimicu adimicu Buna ziua, As dori sa-mi spuneti daca am drept de somaj dupa vechime neintrerupta in ultimii an ( contract nedeterminat), dar in care am beneficiat de ... (vezi toată discuția)
Pot beneficia de somaj? sanisor sanisor Buna ziua! Intreprinderea la care am lucrat 34 de ani a fost închisă iar eu am fost obligat sa-mi depun demisia(in urma cu aprox 1 luna) ptr a beneficia de ... (vezi toată discuția)