avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 819 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de somaj?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de somaj?

Buna ziua,
am fost in somaj 15 luni, apoi m-am angajat si acum dupa 1 an de la angajare am aflat ca postul se va desfiinta, intrebarea mea este: am dreptul la indemnizatia de somaj?, daca in ultimele 24 luni: somaj 12luni+angajat 12luni.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:09, 22 Decembrie 2010
Daca aveti 12 luni lucrate la actualul angajator (si pentru care s-au platit contributiile la somaj) veti beneficia de indemnizatie de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre desfacerea contractului de munca Roxa37 Roxa37 Buna ziua, am mare nevoie de un sfat si va rog sa ma ajutati. As fi beneficiat de indemnizatia de somaj pana in ianuarie 2011, dar pe 13 sept 2010 m-am angajat ... (vezi toată discuția)
Conditii acordare somaj alin2o alin2o dupa ce am beneficiat 12 luni de somaj m-am angajat de 2 luni iar acum noul angajator face concedieri.in cazul in care voi fi concediat voi beneficia de ... (vezi toată discuția)
Mai pot primi indemnizatie de somaj? bogdan777b bogdan777b salutare...as dori si eu o informatie daca se poate! am fost dat in somaj anul trecut in octombrie si am beneficiat de somaj pana in aprilie dupa care am fost ... (vezi toată discuția)