avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort cu acordul partilor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort cu acordul partilor

Daca se poate as dori un formular de cerere de divort cu acordul partilor. Suntem casatoriti din anul 2004 si nu mai locuim impreuna din aprilie 2007.
Mentionez faptul ca in anul 2006 am mai intentat divort cu acordul partilor, dar ne-am razgandit si cand ne-am prezentat am anulat actiunea.
De data aceasta cu siguranta nu ne mai razgandim.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: marius_dolana , utilizator 14:11, 22 Octombrie 2008
Ceea ce cred eu ca trebuie sa stie acea persoana care vrea sa mearga pe divort prin acordul partilor este faptul ca daca celalat sot nu se prezinta la termenul de judecata apar probleme.

Este foarte emotional ceea ce ati scris (avokitten ) dar raspunsul meu cred ca a fost la obiect, chiar daca, partile se pot impaca in cursul procesului.Interesant este faptul ca, in ciuda faptului ca, uneori nu motivez foarte mult ( pe aici) cei care citesc pot afla anumite ,,cai bazate pe siguranta' in finalizarea procesului.
Este recomandabil sa incercam sa impacam clienii inainte de a le lua banii si nu ulterior...
Si sunt unii avocati care intreaba de cate 3-4 ori clientul, inainte de a lua onorariul, daca este sigur ca doreste obtinerea divortului.
Nu vroiam sa raspund dar de la ceea ce a spus Nico :) si ceea ce cred unii, incepe sa se devieze intr-un mod generator de confuzie.

avocat Claudiu Lascoschi
Incercati sa puneti capat discutiile offtopic .... nu stiu daca pe initiatorul mesajului il intereseaza chiar asa de mult cate procese s-a castigat sau s-a pierdut in materia respectiva.

Potrivit regulamentului de postare cred ca voi sterge mesajele care sunt :offtopic: ...si nu numai cele care sunt dublate :)
Daca se poate as dori un formular de cerere de divort cu acordul partilor.
Nu avem copii si avem peste 1 an de la casatorie.
Cat de repede se poate termina?
Adresa mea de mail marius_dolana1977@yahoo.com
Va multumesc anticipat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune de divort cami_snd cami_snd buna ziua..as dori daca poate cineva sa imi trimita pe mail o actiune de divort de comun acord pe care sa o pot depune la tribunal.email:cami_snd@yahoo.com.va ... (vezi toată discuția)
Respingerea actiunii de divort calinpuiu calinpuiu Buna ziua, In ce conditii se poate ajunge la respingerea actiunii de divort pentru soti care au trait impreuna 12 ani pana la momentul introducerii actiunii ... (vezi toată discuția)
Sfatuiti-ma cum sa divortez.completare alinacampean alinacampean Sunt casatorita in anul 2002 si am locuit impreuna cu sotul in Spania inca de la inceputul casatoriei noastre.Toate bunurile materiale le-am obtinut ... (vezi toată discuția)