avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... as dori sa mut un dosar penal din ialomita la bucuresti
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

as dori sa mut un dosar penal din ialomita la bucuresti

va rog sa imi spuneti daca as putea sa mut un dosar penal din ialomita la slobozia
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:31, 24 Decembrie 2010
Nu.
Pentru motive temeinice ati putea cere stramutarea daca exista ca s-ar putea influenta desfasurarea anchetei de factorii locali. Insa, repet, trebuie sa existe motive serioase pt a accepta asa ceva.
Iar daca s-ar retine existenta acestor motive si s-ar admite cererea de stramutare, tot ar fi destul de putine sanse ca dosarul sa ajunga tocmai la Bucuresti!
avocat_lascoschi@yahoo.com a scris:

Nu.


Pentru stramutarea unui dosar la alta instanta trebuie sa existe motive legale care determina incompatibilitatea magistratilor prev.de art.47-49 c.pr.pen,ori din relatarea dvs,nu rezulta care ar fi motivele ,ce ar determina adimiterea unei astfel de cereri.
Incercati sa detaliati situatia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stramutarea cauzei penale ramy84 ramy84 Prin Ordonanta Procurorului s-a dispus scoaterea de sub urmarire penala a invinuitei pentru infractiunea de delapidare. Prin plangerea partii vatamate ... (vezi toată discuția)
Stramutare pentru banuiala legitima sxamo39_p sxamo39_p Buna ziua, stiu ca acest subiect a mai fost discutat pe forum insa nu am gasit un caz care sa corespunda cu speta mea. Despre ce este vorba : In 2005 ... (vezi toată discuția)
Mutare proces in judetul de resedinta nonearfear nonearfear Am depus o plangere contraventionala impotriva suspendarii carnetului de sofer la judecatoria in aria unde s-a emis procesul verbal de contraventie. Va rog ... (vezi toată discuția)