buna ziua
Am comandat o mobila de bucatarie la o SC com SRL,am platit avans si mi sa eliberat un bon de comanda cu stampila si semnatura,din care reiese ca am dat avans 650 ,mobila este total gresita practic nu o pot folosi
Ulterior am aflat ca firma a deschis proces de insolventa (faliment) in aprilie 2010 are numit si un administrator judiciarare termen pe 23 februarie
Nu mi-au eliberat nici factura fiscala nici bon de casa ,mu am semnat nici macar schiat comenzii nici un document cand au facut montajul ,I-am sunat dupa 7 zile cand mi sa umflat blatul ,au venit pe 09 12 2010 au adus un reprezentant de firma de unde au cumparat blatul spunandu-mi ca m-am inundat eu si de aceea sa umflat blatul,au zis sa merg la firma ca imi vor elibera factura ,au desprins din holsuruburi inaltatorul de blat si am ramas asa dar nu mai raspund nici la telefoane iar eu stau cu blatul umflat si balamaua cazuta
Am fost la protectia consumatorului ,mi sa spus "nu va putem ajuta pentru ca nu aveti factura sau bon de casa si nu reiese de nicaieri ca ati achitat si ca legea petitiilor spune ca nu se poate primi o petitie daca nu exista un contract ,factura ,bon fiscal" in concluzie cererea mea va fi clasata ,au spus ca vor merge acolo totusi si ma vor suna dar nimic.....au spus sa merg in instanta
Spuneti-mi va rog frumos ce pot face pentru ami recupera macar blatul cum trebuie sa procedez unde pot merge ,cine ma poate ajuta ,in aceasta situatie
pentru ami recupera macar banii pe blat .
Este normal in aceasta situatie ca protectia consumatorului sa nu ia atitudine
Va rog ajutatima
Deficiente mobila
Blatul de bucatarie sa umflat in 7 zile de la montaj in zona de spate a blatului unde nu a fost cantuit ,apa a patruns pe langa ghiuveta si la capatul extrem al blatului
Mobila a fost peticita si inaltata si jos si sub blat datorita faptului ca masuratoarea nu a fost facuta corespunzator
In primele 7 zile o balama a cazut ,iar celelalte dau aceleasi semne,cand trag sertarul se deschide si usa aferenta
4 Lungimea corpului mobilierului are 59 cm iar latimea blatului 60 corpurile sunt la fata cu blatul diferenta de nici 1 cm ,in mod gresit deoarece dimensiunea blatului ar fi trebuit sa depaseasca cu cativa cm dimensiunile dulapurilor, formand ceea ce se numeste "picurator", adica zona in care se pot scurge picaturile de apa, pentru a evita scurgerea lor direct pe mobila de bucatarie, care ar putea fi astfel afectata de umezeala. Stratul de melamina este lipit pe marginea respectiva astfel incat sa acopere si cei cativa cm de sub blat. Ce-a-ce sa si intamplat.si in plus foate grav este ca din acest motiv apa si /sau mancarea care fierbe pe plita sau cade involuntar imi intra direct in sertare .din acest motiv nu pot folosi plita.
Mobila nu a fost pusa la cumpana diferenta dintre partea dreapta si stanga este de cca 4 cm ce –a-ce a dus la scurgerea apei pe toata suprafata apei deteriorandul si umfland si latura stanga a blatului.
inaltatorul de blat In zona de imbinare cu peretele trebuia sa fie etansata cu silicon pentru a impiedica patrunderea apei intre blat si perete.,ea nu a fost etansa si datorita acestui fapt apa a patruns intre blat si perete si sub blat datorita faptului ca nu a fost cantuita ,
Am cerut in mod expres ca vreau cant peste tot ,inclusive blat si masa ,mentionez ca nu este cantuit spatele blatului si nici o parte a mesei,cantul nu a fost lipit corespunzator caci sa si dezlipit ,
Cel mai recent răspuns:
ContSters158230 , utilizator
11:44, 27 Decembrie 2010