avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt casatorit de 6 luni si vreau sa divortez!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt casatorit de 6 luni si vreau sa divortez!

Sunt casatorit de 6 luni si vreau sa divortez ptr ca nu ne mai intelegem. A plecat de acasa de pe data de 17 decembrie si nici pana acum nu sa mai intors. nu avem nimik cumparat impreuna decat niste mobilier. Am 25 de ani si sunt cu ea de 7 ani dar acum contrar a ceea ce imi doresc nu mai merge. va rog spunetimi ce sa fac pentru ca sunt un om distrus. trebuie sa divortez cat mai repede ptr ca sa imi pot reface viata. va rog ajutatima.
Cel mai recent răspuns: Apokalypto , utilizator 08:41, 29 Decembrie 2010
Apokalypto a scris:

Silvanaa

da am vazut filmul :D!
Ar fi bine sfarsitul sa fie acelasi si in cazul meu dar inclin sa cred ca nu!

Buna ziua,
Daca ai vazut filmul,deruleaza-ti-l in minte, fi optimist,perseverent ,si in mod special gindeste pozitiv.Nu te vad deloc asa,"Apokalypto=sfirsitul pamintului,a lumii...
Esti tinar,sunteti tineri si evident ca gresiti,din necunoasterea vietii in doi.Diferenta este mare in a fi prieteni,iubiti,logodnici si casatoriti.Casatoria este o mare responsabilitate a ambilor parteneri,si trebuie avuta in vedere perioada de acomodare,care este foarte dificila in unele cupluri.Trebuie rabdare si atentie. Spui prea repede " vreau sa divortez".Te rog sa ma crezi ca nu-ti fac morala,nu te judec,pur si simplu vreau sa ajut.Considera-ma sora mai mare ,care-ti doreste fericirea,linistea si nu numai.Aveti putina rabdare,intelegere,incredere,unul un celalat si cred ca va va fi bine.Si reactia ei ( violenta -verbal )se datoreaza tot necunoasterii,neacomodarii.Incercati un armistitiu.Sunt alaturi de voi.:luck:
Apokalypto a scris:

... referitor la faptul ca scriu stil "messenger" si fara cratime, va rog intelegetima dar o fac din comoditate ptr ca vorbesc cu dumneavoastra in timpul liber care e destul de limitat

Eu chiar nu inteleg....Cand vine vorba de limba romana chiar nu vreau sa inteleg. Si cei care va dau un raspuns aici au timpul limitat si asta nu inseamna ca trebuie sa isi bata joc de limba romana. Scrieti texte mai scurte daca n-aveti timp si pana la urma a pune o cratima la un cuvant nu ia decat o secunda. A scrie corect romaneste este, in primul rand, o dovada de respect pentru cel care citeste. Nu se scriu romane aici, ci mesaje scurte si daca si alea pun probleme...e jale.
Merci.

:offtopic:

Nu exista comoditate,exista doar lipsa de respect fata de cei carora va adresati.
Daca vreti respect,acordati-l si dvs celor care la randul lor vi-l acorda
DanDaniel si gabi........

Cu tot respectul ..................... e parerea dumneavoastra si atat........ nush daca ma intelegeti.............

Silvana......

Mersi.......

Referitor la problema mea .................... momentan sunt foarte confuz! Revin

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situație Claudiu Mușat Claudiu Mușat Sunt căsătorit de 12 ani cu soția mea , având împreună o fetiță de 5 ani. Soția mea pe fondul unor probleme de natură psihologică ( zic eu, ca să ... (vezi toată discuția)
Divort? UnTatic UnTatic Buna seara! As avea si eu nevoie de niste sfaturi, idei, comentarii in urma urmatoarelor mele relatari: Am cunoscut o domnisoara exact acum 4 ani. Dupa ... (vezi toată discuția)
Un caz mai aparte de partaj ijak Rudolf ijak Rudolf Salut am 33 ani sunt inca casatorit , dar din pacate sotia mea isi doreste divortul cu care fie ca vreau fie ca nu trebuie sa fiu de acord. In anul 2003 la un ... (vezi toată discuția)