avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident usor
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident usor

pe data de 20 dec 2010,am pierdut controlu volanului din cauza poleiului si am avariat usor o masina parcata.am anuntat proprietarul,iar acesta mi-a zis ca o sa rezolvam cand vine el acasa.au trecut 4 zile si abia acum a luat legatura cu mine.care sunt procedurile in acest caz?
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 00:04, 25 Decembrie 2010
Completati constat amiabil si ii dai o copie dupa asigurarea RCA.
Si in rest Craciun Fericit.
Constatul amiabil este cea mai buna solutie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare accident usor catre asiguratori teddycarebears teddycarebears am fost implicat intr-un accident usor ieri, un meserias a intrat in mine pentru ca el avea masina nemteasca si eu nu. cert este ca nu a vrut pe amiabila si a ... (vezi toată discuția)
Accident rutier valentinnacu valentinnacu Buna seara.Am o nelamurire daca ma puteti ajuta, va rog: Ma deplasam pe strada X (asta insemnand in parcare) pentru a-mi parca masina, in loc amenajat parcarii ... (vezi toată discuția)
Doua accidente in germania in doua saptamani Sarbatorilevin2015 Sarbatorilevin2015 Buna ziua...am o problema si una destul de mare... Am fost la munca in germania...cu masina sefului meu...si in drum spre germania...am zgariat usor o ... (vezi toată discuția)