avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1104 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model imputernicire
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model imputernicire

Buna dimineatza!
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu un model tip de imputernicire pt consilier juridic de reprezentare in instanta? Va multumesc.

PS: Mai vin cu o intrebare, legata de un alt subiect pe care l-am postat in urma cu cateva zile. E vorba de o firma fata de care avem o creanta si am aflat de la ORC ca este in dizolvare. Sediul e in Constanta, a intrebat cineva de la filiala de acolo, a mers la Tribunal pentru ca vroiam sa stiu daca si ce lichidator a fost numit, dar a fost informat ca firma este in faza de dizolvare, nu s-a trecut inca la lichidare. Ce pas ar trebui sa fac eu acum? Deci nu am unde sa-mi inscriu creanta, ma gandesc daca se poate sa merg tot pe somatie de plata? Sper sa-mi raspundeti! Va pup!
Cel mai recent răspuns: Paraschiva Anghel , Avocat 19:35, 20 Martie 2008
In aceasta situatie trebuie sa contactati lichidatorul care va va anunta in ce faza se afla si totodata va va spune cum sa va inscrieti la masa credala..
Multumesc pt raspuns, dar tocmai asta spuenam, ca nu s-a numit lichidator! :)
daca stiti nr dosarului, faceti o cerere de insriere pe tabloul creditorilor cu suma care v-o datoreaza la care atasati documentele justificative.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate in dizolvare DAIANA_ DAIANA_ Buna ziua, Salut pe toata lumea! Vin si eu cu o intrebare.... :) Lucrez la o firma care mi-a dat spre recuperare mai multe creante. Unul dintre debitori ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate AMF2010 AMF2010 Buna, am un debitor asupra caruia a fost admisa dizolvarea (ceruta de registru com.); ce pot face in aceasta situatie? Daca introduc o somatie, banuiesc ... (vezi toată discuția)
A inceput lichidarea!!!! urgent!!! CATY22 CATY22 Buna, Spuneti-mi si mie, va rog, cum pot afla daca o firma e in lichidare sau nu? Am auzit ca firma care mi-e datoare e in lichidare, am un bilet la ordin ... (vezi toată discuția)