avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sechestru asigurtor pentru un autoturism
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sechestru asigurtor pentru un autoturism

In cadrul cercetarilor pentru infractiunea de inselaciune pentru un autoturism apartinand unei firme cum se poate pune sechestru asigurator pentru acel autoturism? Cum se poate face ca faptuitorul sa nu mai poata circula cu acel autoturism?
Cel mai recent răspuns: florindbro , utilizator 12:29, 28 Decembrie 2010
Daca cercetarea dureaza mai mult de doi ani si firma X intra in faliment tocmai din aceasta cauza ce se intampla cu dosarul penal?
Faptuitorul scapa, daca este gasit vinovat, pentru ca societatea ce a depus plangerea nu mai exista?
Credeti ca presa, care este o adevarata putere in Romania, ar putea ajuta la grabirea dosarului?
Ultima modificare: Sâmbătă, 25 Decembrie 2010
florindbro, utilizator
Daca autoturismul nu se cunoaste unde se afla,cum ar fi urmat sa fie aplicat sechestrul asigurator.
Mai exista o singura posibilitate,angajarea unui detectiv particular pe timpul procesului,care sa afle unde se afla autoturismul si in functie de aceasta,daca se gaseste,repetarea solicitarii de sechestru adresata instantei de judecata.
Personal,banuiesc ori ca autoturismul a fost dezmebrat si vandut pe piese componente,cu bucata,ori a parasit de mult teritoriul tarii.
Am voie sa ma implic astfel, angajand detectivi perticulari?
Cazul este in curs de cercetare la politia Timisoara. Eu cred ca politia stie foarte bine unde este autoturismul, iar procurorul de caz este mult prea ocupat ca sa ia vreo masura.
Faptuitorul este in libertatate desi are un cazier stufos! Nici asupra faptuitorului nu se ia nici o masura...Se da drept mare om de afaceri prin Bucuresti.
Este o cercetare pe care o efectuati contra cost si in interes propriu.
Informatiile le puteti furniza apoi ,daca este cazul ,celor in drept.
Am aflat recent datele de contact ale faptuitorului si modalitatea in care se poate ajunge la acesta. Am facut si cerere de arest preventiv.
Nici un interes din partea procurorului de caz Mihai Valentin de la Parchetul de pe langa Judecatoria Timisoara, care mai este si purtator de cuvant al institutiei. Am inteles ca faptuitorul mai are si alte dosare penale in care este cautat dar...
Credeti ca daca as furniza informatii despre unde se afla masina s-ar lua vreo masura? Nu cred.
Sunt convins ca politia stie unde se afla masina si are mijloacele necesare pentru a o recupera. Trebuie doar sa si doreasca acest lucru...
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
florindbro, utilizator

Alte discuții în legătură

Cine are obligatia legala pentru a recupera un bun furat? florindbro florindbro In urma depunerii unei plangeri penale pentru inselaciune in ceea ce priveste un autoturism, cine are obligatia de a recupera acest bun de la ... (vezi toată discuția)
Cum se obtine arestarea preventiva pentru inselaciune? florindbro florindbro Cum se poate obtine arestarea preventiva in cazul unui inculpat cercetat pentru inselaciune? Inselaciunea este pentru un autoturism in valoare de 50000 euro. ... (vezi toată discuția)
Cum poti recupera bunul furat? florindbro florindbro Am o rugaminte mare la dumneavoastra. Cum poti cere organelor de urmarire penala, in calitate de parte vatamata, ca sa-ti fie recuperat in natura bunul pentru ... (vezi toată discuția)