In cadrul cercetarilor pentru infractiunea de inselaciune pentru un autoturism apartinand unei firme cum se poate pune sechestru asigurator pentru acel autoturism? Cum se poate face ca faptuitorul sa nu mai poata circula cu acel autoturism?
Cei care intreprind verificari,ma refer la cei pe care ati putea sa ii angajati,au alte mijloace de a=l gasi si au si avantajul independentei si al lucrului executat corect,contra cost.
De fapt,din asa ceva traiesc si au tot interesul sa va ia onorariul.
Dacă dumneavoastră, după cum spuneţi, sunteţi convins că poliţia sau procurorul ştiu unde se află autovehiculul şi nu iau măsuri în consecinţă, ar trebui să ieşiţi din pasivitate şi să vă adresaţi prim procurorului Parchetului cu o sesizare în acest sens.
Evident, un asemenea demers ar trebui însoţit şi de oarecari probe. Pe ce vă bazaţi atunci când susţineţi că organele de cercetare penală nu îşi fac datoria ?
Îmi cer scuze că vă spun, dar atitudinile de genul acesta, "sunt convins că procurorul e corupt sau incompetent sau nu vra să-şi facă treaba dar nu am nici o probă", nu sunt constructive. Din experienţă proprie pot să vă spun că procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara în general au o încărcare cu dosare absolut anormală, în sensul că au, fiecare dintre ei, sute de dosare de rezolvat.
Faţă de această situaţie, conduita cea mai profitabilă pentru dumneavoastră ar fi să întreprindeţi cercetări, după cum v-au sfătuit şi ceilalţi colegi.
De ce nu vreti sa intelegeti ca cercetarile le am facute.
Firma de leasing care este proprietarul de drept ala autoturismului are angajata o firma de recuperari. Aceasta a intrat in legatura cu faptuitorul si mi-a furnizat date concrete. Am informat si politia si procurul si nu s-a luat nici o masura.
Povestea cu incarcarea organelor de cercetare penala nu mai tine in acest caz.
Am asteptat timp de aproape doi, iar atitudinea mea a fost mai mult decat politicoasa. Adica i-am lasat pe oamenii legii sa-si faca treaba. Rezultatul = 0
In acest moment nu mai pot sa astept!
Nu am pomenit de coruptie, dar ca nu isi fac treaba este absolut adevarat!