avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 222 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Renovare sediu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Renovare sediu

pentru renovare sediu (gresie, usi, parchet, vopsit, mobila, frigider, cuptor, hota) cum se inregistreaza pe contul 6028, 604 sau toata valoarea pe 611.

Si daca ar fi sa-l consider ca o investitie, cum ar trebui inregistrat.

Din punctul meu de vedere nu e o investitie ca nu am venit cu ceva nou doar am inlocuit ce era deja.

Va rog frumos sa ma lamuriti.

Cel mai recent răspuns: milu-milu , utilizator 17:07, 6 Februarie 2012
buna! problema mea e ca atunci cand s-a facut modernizarea (firma a inchiriat pe 10 ani cu contract decomodat de la pers fizica) autorizatia de construire s-a facut pe persoana fizica pe numele proprietarului,iar la sfarsit s-a facut receptia tot pe pers fizica.in contabilitate s-a inregistrat in 231 toate cheltuielile.cum pot pune de acord lucrurile astfel incat sa pot face amortizare lucrarii?multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformare unui spatiu fany62 fany62 Schimbarea destinatiei unui spatiu din hala de productie in spatiu comercial cu compartimentarile aferente poate fi catalogat drept reparatii curente ? In ce ... (vezi toată discuția)
Vanzare cladire persoana juridica torok maria torok maria Buna ziua, persoana juridica a inceput sa modernizeze o cladire veche in 2007-2008, dar din motive financiare aceasta nu a fost finalizata, valoarea fiind ... (vezi toată discuția)
Investitii la un spatiu inchiriat tatiana1 tatiana1 Buna seara, am urmatoarea situatie: La un spatiu inchiriat a fost montata tamplarie termopan , s-au efectuat lucrari de inlocuire pardoseala,inlocuire de ... (vezi toată discuția)