avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort si rate bancare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort si rate bancare

Buna ziua am si eu o problema in legatura cu impartirea creditelor dupa divort ......deci, cu trei ani in urma ..2007 am facut un credit cu ipoteca la o banca pt a lua o masina eu titular si sotia coplatitor si inca un credit al o alta banca pentru a inbunatati un apartament care este al socrilor mei de unde eu urmeaza sa plec. Eu vreau sa ramin cu masina si sa platesc ratele in continuare sa o scot de la coplatitor si sotiei sa ii ramina investitia in apartament si ce am achizitionat in timpul casnicieiraminind sa plateasca creditul la cea de-a doua bancaraminind titular. Avem si un copil care sigur va ramine cu ea ca eu nu am alt domiciliu si sunt de acord sa-i platesc pensia alimentara. Mie mi se pare dastul de rezonabil avind in vedere ca cealalta suma (credit din cea de-a doua banca) investita in apartament nu este decit 150.000.000 plus alta investitie care am facut-o la o vila la tara a parintilor ei eu fara sa am vreun act .Nici la apartament nu am acte pe ce am investit ,,ca stiti si dumneavoastra cum se facea mai ieftin un termopan o zugraveala'' Daca ea nu va fii de acord cu varianta mea ce as putea face? Si inca ceva masina care este ipoteca ar putea intra in sechestru daca intervine vre-o problema cu ratele la cea de-a doua banca? pentru ca eu vreau sa ne intelegem omeneste dar stiti cum este pina se termina divortul si partajul mai trec ceva luni... Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: danielstancu_70 , utilizator 18:11, 21 Aprilie 2011
cum se calculeaza comisionul sau costul partajului la tribunal?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract credit anca2909 anca2909 Buna ziua. Am un contract de credit ipotecar incheiat cu o banca pentru achizitionarea unui imobil la care eu sunt titular si sotul coplatitor. Intrebarea este ... (vezi toată discuția)
Divort mihai69 mihai69 Buna ziua, nu sunt tocmai in cea mai fericita perioada a vietii mele de aceea am nevoie de sfatul dvs.Casatorita ,2 copii in pragul divortului cu un credit de ... (vezi toată discuția)
Partaj, credite elenusht elenusht Buna ziua, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Suntem in proces de divort eu si sotul meu. am incercat sa avem o mediere in ceea ce priveste bunurile insa ... (vezi toată discuția)