Buna ziua,
As avea si eu o intrebare pentru dv. Pe scurt, de curand m-am recasatorit. Actualul meu sot detine un autoturism dobandit inaintea casatoriei noastre iar in ceea ce ma priveste pe mine, partea de bani dobandita din impartirea autoturismului detinut in comun cu fostul sot, -3000 euro- a fost inclusa in veniturile noii mele familii. Prin urmare, actualul meu sot si cu mine am considerat ca ar fi corect sa se vada undeva si aceasta participare materiala a mea, eventual in forma unei coproprietati asupra masinii. Nu stim insa cum am putea face acest lucru pentru a fi legal. Unii sugereaza donatia a 50 % din masina in favoarea mea, prin act notarial de donatie, altii trecerea mea in calitate de coproprietar in talonul masinii. Cum credeti ca ar fi mai bine din punct de vedere legal? Sau poate aveti alte solutii.
Cu multumiri.
O declaratie din partea actualului sot prin care recunoaste ca suma de 3000 euro va apartinea dvs. dinaintea casatoriei e prea suficient (va este de folos in caz de partaj, daca se ajunge vreodata la divort).
Donatie
dodorel62
eu m-am recasatorit si nici eu si nici actuala sotie nu am incheiat un act prenuptial ,ea avand o masina si o casa dar si copii majori,iar eu am o casa si un ... (vezi toată discuția)