avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cat de bine ne cunoastem intre noi?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cat de bine ne cunoastem intre noi?

Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti:
a) trope_doi e Diana sau Dinu?
b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide contul cu o regularitate de ceasornic defect (bunicul avea un orologiu cu cuc care facea "cucu-cucu" cand te asteptai mai putin) sau e alta persoana?
c) Ce face u.b.i.k. cand (finaly) face cate ceva?
d) etc.
e) Alin Popescu ... chiar exista?
f) De ce nu are adutescu nici un status acum ?
g) cui ii este frica de Bau-Bau?
h) whatever
Bref: Ma astept ca postarile de pe acest topic sa se incadreze in tiparul urmator:
Intrebarea: U.B.I.K. prefera raspunsurile scurte?
Raspunsul: Nu.
:O
... adica ... scopul meu era/este sa punem si sa raspundem la intrebari despre noi ... sa ne cunoastem mai bine
Pa, v-am pupat!
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
trope_doi a scris:

Sa descriem caractere ce bantuie pe avocatnet… Jucam tenis cu crosa de golf?!

... si vrea sa placa tuturor, chiar si celor pe care, de fapt, ii dispretuieste.

Greu cuvant "dispretuieste"... Nu cred ca putem urâ sau dispretui nici in viata reala. Cu atat mai putin in lumea virtuala. Poate doar sa ne displaca. Asa cred eu..."Par example" cineva odata mi-a pus vorbele la idoiala. Am dedus atunci ca aceea persoana nu are incredere in mine. Dar nu pot sa o dispretuiesc pentru asta. Pur si simplu nu cred ca are rost sa o conving ca este asa cum spun, pentru ca ar insemna sa dau alte amanunte despre o alta persoana si asta intr-adevar mi-ar putea atrage oprobiul oricaruia.

Toate cele bune.:luck:
Caractere..asa-i , adica tipologii.abia acum m-am prins , dupa ce am vazut cuvantul ,, caracter " subliniat , mai sus.
Adica sa incercam ce a facut si La Bruyere, pe seama colegilor nostri, sa-i punem putin la punct.Eu una n-am sa fac asa ceva.

Amabilul

Saluta, admira, este obiectiv (pe cat posibil), rabdator.
Ofera raspunsuri complete si explica atunci cand cineva nu intelege. Nu intra in polemici si pentru ca nu doreste sa fie partinitor.
Fatarnicul: In public pare serios, demn, cultivat, modest, saritor, umanist si extreeeeeeeeeeeeeem de bun. In privat te trimite la dracu imediat ce i-ai reprosat ceva iar daca nu face asta o sa vrea sa-ti relateze cu lux de amanunte ce a aflat de la cei care au avut imprudenta sa-i dezvaluie unele chestiuni legate de viata lor privata. Pe toti cei care i s-au dezvaluit, fatarnicul ii califica dispretuitor: "labili psihic". Fatarnicul tine un fel de cartoteca cu defectele si slabiciunile tuturor celor pe care-i cunoaste pe forum pentru ca ... "cine stie cand voi avea nevoie de amanuntele acestea picante?"
Sa mai scriu ca fatarnicul este o persoana profund nefericita? Este!
Fiecare om isi poate masura nefericirea folosind masura rautatii sale. Mordechai Buxbaum, "Dialoguri cu Umar" Ed. Halakha, Bucuresti 2010 pag. 128 paragraful 3.

Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
Glumetii
Sunt de doua feluri: voluntar glumet si involuntar glumet.

”Glumetul voluntar” iti descreteste fruntea cand posteaza cate ceva... total aiurea – devenind comic prin combinatia ”subiect-forum”. :)

”Glumetul involuntar” te distreaza si el: unul te face sa razi: posteaza subiecte cu titlul “pompe funebre” sau “cote catre stat” in forumul Timp liber si ocupatii cu care il putem umple; iar in cazul altuia nu stii daca sa razi sau sa plangi: “renovarea pasaportului din spania”…

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pentru dvs. prietenii in spatiul virtual? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma bate gandul sa va pun aceasta intrebare de mai multe zile. Si va intreb acum, pentru ca in noaptea aceasta m-a vizitat una dintre cele mai vechi prietene ... (vezi toată discuția)
Dependenta si deferenta Radu Gabrian Radu Gabrian Imi place fotbalul ca sport,ca fenomen,ca spectacol,din nefericire,nu si cel autohton atat de otravit si de abuzat in ultima vreme. Din dragoste pentru ... (vezi toată discuția)