Caractere, da.Ei bine, unul dintre aceste caractere,( n-am sa-l descriu la modul abstract) , pe mine m-a cucerit, desi persoana careia ii apartine acest caracter am descoperit-o abia recent, desi activam de vreo 2 ani cel putin pe avocatnet.Am sa incerc sa fiu scurta si sa nu dau acestei caracterizari o nota de compunere scolara.
Acest caracter deosebit ii apartinei bunei mele prietene Luiza_2008.
Ne-am raintalnit pe un alt site, banuiti care este.Acela unde mai toata lumea are acum un cont.De atunci , comunicam aproape zilnic, ,,intalnirile" cu ea sunt o mare bucurie.Vreau sa ii spun ca de ceva timp primul meu zambet al zilei i-l datorez.
Luiza e o persoana speciala, buna si generoasa, deschisa , culta, ambitioasa, si as putea sa vorbesc mult despre toate calitatile ei.Isi ofera ajutorul pe avocatnet de mai mult timp si se bucura de o anume popularitate, insa ramane o persoana discreta. .Ne amuzam, vorbim despre orice problema si nu exista vreo bariera de varsta sau de alta natura. Asa cum spuneam, aici , in lumea virtuala , perceptia , senzorii , sunt cei care ne apropie sau ne despart.
Cu astfel de oameni in preajma, fie si la nivel virtual, poti avea o parere mai buna despre lume , poti spera ca viitorul va fi pe maini mai bune, iar oamenii au nevoie de astfel de exemple de semeni.
Luiza, iti doresc sa ai doar zile senine, un drum usor si sa ajungi acolo unde stiu ca iti doresti.Meriti din plin :vishenka:
Sa descriem caractere ce bantuie pe avocatnet… Jucam tenis cu crosa de golf?!
Vanitosul.
Are mereu nevoie de confirmarea celorlalti, pe care o cere insistent, vanand complimente – in fine… aplauze si rating. :))
Altfel spus: scrie si scrie si posteaza… Nu conteaza ce, nu conteaza unde, nu conteaza despre ce. Daca ii este bine face in asa fel incat sa nu-i mai fie, sa nu-si strice ”echilibrul” si vrea sa placa tuturor, chiar si celor pe care, de fapt, ii dispretuieste.
Aplaudacul
Aplauda si recomanda, recomanda si aplauda... poate macar jumatate aplauda si ei drept multumire...
@io_ha_na_c
Acum am citit ce ati scris in Sugestii Consider ca altii dau raspunsuri calificate la ceea ce "am dat cu aplaudacul" .. Nu as vrea sa credeti sub nicio forma ca ce am postat mai sus, ar fi o aluzie la dvs. Am vrut sa va trimit mp, insa poate v-au citit si altii si la fel, ar putea crede ca am spus-o cu ''directie''. :vishenka:
Insa recunosc faptul ca m-am gandit la cineva cand am scris ce am scris :">