Desi am stat ieri sa citesc ce s-a scris pe forum, am ajuns la concluzia ca nu ne cunoastem deloc. Fiecare vine cu o idee personala sau o dorinta pe care imediat sarim sa o interpretam fiecare din punctul nostru de vedere.
Mai mult de atat s-a inteles gresit ideea de a participa la acest forum liber si necenzurat si uneori incercam sa ne legam de cele mai mici amanunte pentru a riposta in loc sa ne cunoastem ca useri si sa ne ajutam intre noi cu sfaturi sau de ce nu si mai mult.
De rautatile zilnice eu zic ca suntem destul de satui si aici ar trebui sa fie o evadare a noastra de care trebuie sa profitam la maxim.
Pacat ca pe acest site sunt atatia oameni buni ''de toata isprava'' cum s-ar zice dar nu isi pun in valoare calitatile sau uneori refuleaza la cea mai mica animozitate din partea unora.
Toti gresim deoarece nu suntem perfecti dar putem face ceva constructiv pe acest site decat sa respectam cu strictete regulamentul care este facut in alt scop decat cel perceput uneori de cei care il respecta.
Am postat doar o poezie; ieri am aflat de la moderatorul care ştersese topicul că a facut-o din cauză că prima postare avea doar un cuvânt:”deocamdată” şi nu s-a putut rezolva decât prin ştergerea întregului topic.
Rolul administratorului este de a pastra ce este bun nu de a strege fapt pentru care putea modifica el insusi astfel incat acel post sa ramana pe site ceea ce ar fi adus inca un pic de valoare acestui site si de ce nu si noua.
Acest site este format din useri iar daca noi nu am mai participa acest site clar n-ar mai avea nicio valoare.
Propun ca de fiecare data cand intram pe site sa incercam sa facem o fapta buna sa ajutam un user care ne cere ceva ex: un model de contract sau chiar si un coleg de breasla ca nu plecam cu nimic dupa noi ''dupa ce dam coltu''.
Daca am face macar o fapta buna pe zi pe langa cele rele care le facem involuntar sau cu buna stiinta in realitate am mai schimba putin balanta raului care creste vertiginos.
"Raul invinge numai daca oamenii buni nu fac nimic"
Eu sunt dispus si mi-ar face mare placere daca cineva ar intra pe adresa mea de messenger
maximavocat si mi-ar cere o lege, sfat sau orice altceva ce ar avea nevoie. In masura in care stiu si pot sa ajut o voi face neconditionat.
Cam asta trebuie sa facem noi daca vrem sa ne cunoastem, sa ne ajutam si sa aducem un plus de valoare site-ului si celor care incearca sa schimbe lumea asta in bine. Sunt sigur de faptul ca pentru noi daca un lucru nu are valoare pentru altul va avea.
''Orice ai face in viata este nesemnificativ, important este sa faci ceva si nu ceva oarecum ci un lucru bun