avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cat de bine ne cunoastem intre noi?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cat de bine ne cunoastem intre noi?

Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti:
a) trope_doi e Diana sau Dinu?
b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide contul cu o regularitate de ceasornic defect (bunicul avea un orologiu cu cuc care facea "cucu-cucu" cand te asteptai mai putin) sau e alta persoana?
c) Ce face u.b.i.k. cand (finaly) face cate ceva?
d) etc.
e) Alin Popescu ... chiar exista?
f) De ce nu are adutescu nici un status acum ?
g) cui ii este frica de Bau-Bau?
h) whatever
Bref: Ma astept ca postarile de pe acest topic sa se incadreze in tiparul urmator:
Intrebarea: U.B.I.K. prefera raspunsurile scurte?
Raspunsul: Nu.
:O
... adica ... scopul meu era/este sa punem si sa raspundem la intrebari despre noi ... sa ne cunoastem mai bine
Pa, v-am pupat!
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat
"Cat de bine ne cunoastem intre noi?"

Incepem sa ne " cunoastem".Cind doi se ( cearta ) al trei-lea,( dar si restul utilizatorilor sitului,in cazul nostru) "isi formeaza o parere despre caracterul si temperamentul fiecaruia .
Cu tot respectul domnule..u.b.i.k,pentru bagajul dvs.enorm de cunostinte,aici cred eu
ca un mp. ( cum si doamna isi dorea)scutea toata discutia aceasta.Dar daca nu a fost... elegant pentru un domn o simpla scuza ar fi fost bine venita.Femeile au o sensibilitate si o delicatete aparte,indiferent de profesie.

Silvia p,este in lista mea de prieteni,o cunosc din mp.dar si din recomandarile citorva persoane de valoare din site.Un bun psiholog,o doamna extrem de corecta si bine crescuta.Veti intreba de ce postez " in favoarea dinsei".
1.- Sunt femeie, dar nu este singurul motiv (adica cel de solidaritate fata de femei).Nu.
2.- Este un topic excelent,care ne permite sa ne "descriem".
3.-Si eu am gresit in postari,dar am primit mp. si m-am corectat.Asa este " colegial-uman ".Nu trebuie sa ne " vinam " unul altuia greselile pentru a-l pune intr-o lumina jenanta.Multumesc celor
doua persoane,care azi m-au atentionat elegant in mp. si nu am ocupat celalalt colt..
4. - Sunteti complicat,( cunoasteti foarte multa literatura si istorie )si nu toti va inteleg,modul de exprimare.Felicia se referea la postarea din acest topic,si stiti si dvs.la fel de bine ca si noi,ca asta a si spus.
5. - O felicit pe Felicia pentru altruismul ei fata de dna.Silvia.Nu este nimic gresit in atitudinea ei,ba mai mult asa si trebuie sa fim noi oamenii-colegii.
Felicia a folosit numai cuvintele dvs.nu a adaugat nimic de la ea.A fost politicoasa si respectuasa.

Va rog ca aceasta postare,sa o considerati pura discutie libera pentru a ne cunoaste intre noi mai bine,cum de fapt reiese din titlul topicului

Va respect la fel de mult pe toti cei care aveti legatura cu acest subiect.
Acest topic este foarte bine venit,il apreciez la justa lui valoare.
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2011
ContSters179589, utilizator
Stati putin, doamnelor! Ce-i aici? Fratia inelului? Ma confundati cumva cu Sauron? Am scris deja de ce nu am trimis mesaj privat si de ce discutia aceasta mi se pare formidabil de buna si folositoare. E timpul sa facem o campanie de curatire a site-ului de toate copiutzele si copiile si comentariile altora. Cine este pentru? E cineva impotriva? Se abtine cineva?
Domnule Alin, va rog sa consemnati ca hotararea numarul 1 a fundatiei "Copy-paste is bad!" a fost adoptata cu unanimitate de voturi.

Cu tot respectul fata de toti,multi dintre cei care au postat aflandu-se pe lista mea de prieteni,pentru ca tot vorbim despre aceste liste,eu consider ca "disputa" a fost de mult solutionata de cele doua persoane" implicate".
Consider ,cu acelasi respect,ca un anume fel de solidaritate nu trebuie sa fie neaparat de natura de a promova false dispute -si ma refer la solidaritatea de dragul solidaritatii,ma refer la solidaritatea de sex sau la cea de lista.
Eu am intervenit de fiecare data in ajutorul unor colegi de forum,cand am considerat ca unul dintre acestia a fost jignit sau denigrat,dar mai ales cand a avut dreptate.
Si voi continua sa intervin,fara a avea intentia niciodata sa dau amploare unor dispute.
Am facut aceasta interventie considerandu-i pe cei doi colegi de forum,doi oameni prea inteligenti sa isi rezolve singuri "situatia",care cred eu ca de mult a fost solutionata fara a mai fi nevoie de alte interventii din exterior.
Daca am suparat cumva pe cineva,mai ales pe distinsele doamne,imi cer scuze anticipat.
Ultima modificare: Duminică, 2 Ianuarie 2011
Radu Gabrian, Mediator

Dar chiar vrem să ne cunoaştem mai bine?
Toţi ne-am găsit pe-aici nişte semeni pe care să-i iubim, pentru că avem ceva de oferit, ori pe care să-i detestăm sau să-i urâm, în funcţie de frustrările fiecăruia dintre noi. Probabil, nici unii n-o merită, nici alţii.
Dar cui îi pasă?
Poate doar dumneavoastră, u.b.i.k., vă mai pasă. N-aţi renunţat încă la citadela fermecată? Virtuală, utopică, minunată, pe care te străduieşti s-o ridici rotundă şi perfectă, şi vine un rătăcit care răvăşeşte tot şi te zdruncină din temelii, de nu mai rămâne piatră pe piatră...
Eu cred că ne cunoaştem foarte bine, şi suntem exact aşa cum vrem, adică minunaţi, cu toţii.
:console:
Doar utilizator sunt...

io_ha_na_c a scris:
… acum cand… cand se contesta si se desfac prietenii

Desi (se pare) nu am suficiente date pentru acest “acum”, indraznesc sa scriu ca o prietenie “desfacuta” n-a fost prietenie si toti cei in cauza nu au decat de castigat ajungand la asemenea concluzie.

io_ha_na_c a scris:
Judecam prieteniile prin prisma propriilor nevoi..

Ma “dezic” de asemenea afirmatie. Nu judec prieteniile nimanui si nu imi fac prieteni in functie de… nevoi.

io_ha_na_c a scris:
Exista persoane asupra carora m-am inselat. Si imi pare rau ca eu nu am fost inteleasa asa cum ar fi trebuit.

Poate ca atunci cand nu suntem… intelesi ne exprimam mai putin clar…
Nu ai fost inteleasa cum ar fi trebuit… Adica, ceilalti - categoric - au gresit. Nu exista probabilitatea sa fi gresit tu, neintelegandu-i pe ceilalti asa cum ar fi trebuit? Altfel spus: e o certitudine ca nu te-ai inselat, inselandu-te?

Si se contureaza o intrebare: Cum se nasc prieteniile in spatiul virtual, intre oameni care nu s-au vazut si, probabil, nu se vor vedea niciodata?
“Lista de prieteni” nu e “certificat de valabilitate” pentru prietenie – ci mai mult “punctaj” pentru “popularitate”! Pentru ca un utilizator care numara in “lista de prieteni” 400 de… prieteni nu e credibil afirmand ca are atatia! Ar insemna sa confunde popularitatea cu prietenia.
Ultima modificare: Marți, 4 Ianuarie 2011
trope_doi, utilizator

Alte discuții în legătură

De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pentru dvs. prietenii in spatiul virtual? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma bate gandul sa va pun aceasta intrebare de mai multe zile. Si va intreb acum, pentru ca in noaptea aceasta m-a vizitat una dintre cele mai vechi prietene ... (vezi toată discuția)
Dependenta si deferenta Radu Gabrian Radu Gabrian Imi place fotbalul ca sport,ca fenomen,ca spectacol,din nefericire,nu si cel autohton atat de otravit si de abuzat in ultima vreme. Din dragoste pentru ... (vezi toată discuția)