Te-ai scos:D
Adevarul este acela ca, si in lumea reala si in cea virtuala, dorim sa fim (sa parem) altfel decat suntem (in sensul bun al cuvantului) si ne folosim de mijloacele pe care le avem la dispozitie spre a atinge un ideal, acel ideal pe care ni l-am propus.
Nu vad de ce ar fi considerat acest lucru ca fiind prefacatorie (fatada).
Eu am fost uimita de cat de bine ma cunoaste domn' Valer (nasul meu virtual).
Vezi la topicul epigrame:
Corina Maran zice ca are nume de biserica:
Un nume de biserica tu porti
Si, sigur, tu cu asta te mandresti.
Ai vrea sa fii o sfanta printre noi,
Dar usa de biserica nu esti.
Mesajele dumnealui de "La multi ani" au fost insotite de o dojeneala de care imi e drag! Chiar este un nas pe cinste! Si pentru asta ii multumesc mult!
Mai sunt si alti colegi de forum care "mi-au prins aura". Primesc cu drag tot ceea ce-mi scriu. Ma bucur nespus ca am fost "fotografiata" asa cum ma asteptam. Probabil daca as fi fost considerata mai "buna" decat sunt, ar fi fost un soc neplacut pentru mine!!!
De fapt eu am scris mai in gluma, mai in serios ca sunt asa cum sunt si credeti-ma nu v-am mintit!
Acum va las, ca daca mai beau un pahar de vin, risc sa fiu prea prietenoasa...;)
In momentul in care eu voi fi perfecta, o sa pretind si altora acest lucru. Pana atunci nu fac decat sa ma minunez de inteligenta unora ( :acute: ) si sa iau ceea ce este bun de la fiecare, atat cat reusesc, sa conversez cu cei care doresc acest lucru de la mine (o mica barfa cred ca ne este permisa fiecaruia dintre noi), si in general nu caut sa-mi fac pareri preconcepute despre altii.
Dragi colegi de forum, fie ca existati sau numai va prefaceti ca existati :hm: e ok
[ link extern ]
Cred ca daca dorinta ~ visul nostru dispare, dispărem si noi si ar fi pacat, mare pacat:
[ link extern ]
La multi ani!!!
:luck:
Corina lu' Maran alias Iohana