avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Cat de bine ne cunoastem intre noi?
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Cat de bine ne cunoastem intre noi?

Asaaa... haideti, ridicati labutza din fatza daca stiti:
a) trope_doi e Diana sau Dinu?
b) milika (1, 2, ...n) este acelasi coleg care-si sterge/redeschide contul cu o regularitate de ceasornic defect (bunicul avea un orologiu cu cuc care facea "cucu-cucu" cand te asteptai mai putin) sau e alta persoana?
c) Ce face u.b.i.k. cand (finaly) face cate ceva?
d) etc.
e) Alin Popescu ... chiar exista?
f) De ce nu are adutescu nici un status acum ?
g) cui ii este frica de Bau-Bau?
h) whatever
Bref: Ma astept ca postarile de pe acest topic sa se incadreze in tiparul urmator:
Intrebarea: U.B.I.K. prefera raspunsurile scurte?
Raspunsul: Nu.
:O
... adica ... scopul meu era/este sa punem si sa raspundem la intrebari despre noi ... sa ne cunoastem mai bine
Pa, v-am pupat!
Ultima modificare: Luni, 27 Decembrie 2010
Adalbert Gabriel Gazdovici, Avocat

In momentul in care eu voi fi perfecta, o sa pretind si altora acest lucru. Pana atunci nu fac decat sa ma minunez de inteligenta unora ( :acute: ) si sa iau ceea ce este bun de la fiecare, atat cat reusesc, sa conversez cu cei care doresc acest lucru de la mine (o mica barfa cred ca ne este permisa fiecaruia dintre noi), si in general nu caut sa-mi fac pareri preconcepute despre altii.

Corina lu' Maran alias Iohana
:kissing:Frumos!:vishenka:
Perfectiunea,nu o poate atinge nimeni Hanselline.Suntem oameni si trebuie sa ne acceptam asa cum suntem,cu bune si defecte.Este ideal sa tindem spre pefectiune,asa este normal,sa ne imbogatim cit putem fiecare cunostintele.Nu conteaza virsta,poti invata oricind,aproape orice de la multi oameni.Tu esti o persoana sensibila,delicata si asta o stiu din vechile tale postari.
Eu sunt timida,uneori in dorinta de a nu deranja pe cel de linga mine,cedez teren in favoarea celuilalt,dar este gresit.Total gresit.

Pe Corina lu 'Maran alias i_o_h_a_n_a o stiu de cind avea alt cont.Desi nu ne cunosteam prea bine,in perioada ( de pauza ) i-am simtit lipsa.
Este o persoana activa,vesela,prietenoasa,asa ca ii simti lipsa imediat.
Cind a reaparut sub un nou nume...am recunoscut-o imediat.Am invitat-o din nou in lista mea de prieteni,si ma simt mai implinita, mai bogata cu un cuvint bun,o gluma care ma inveseleste...Pentru asta sunt "prietenii",sa-ti ridice moralul chiar daca ei nu stiu ca fac asta.

Pentru Corina lu M'aran,:luck: LA MULTI ANI!
[ link extern ]

LA MULTI ANI! Tuturor utilizatoriloa Avocatnet.

LA MULTI ANI! YNO,FELY,M :vishenka:
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2010
silvia p, utilizator
Amici,prieteni,cunostinte,simpli colegi de forum,mai mult sau mai putini simpatici si prietenosi,cu totii meritati un An Nou si bun,plin de realizari,cu bunatate si intelegere pentru cei aflati in nevoie ,cu dragoste si impliniri in toate domeniile.
LA MULTI ANI 2011 !
@trope_doi
Intrebarile erau de jucarie, nu foarte serioase.

Ntzz ntzz, la intrebarea "e dragoste adevarata?", am primit raspunsul clasic "Daca te simti bine ce-ti mai trebuie" =D> Pai asta intrebam eu? :foottap:

Va raspund si eu la intrebarile retorice:

Cine vrea sa para cum nu este oare cum se numeste?
Om caruia ii plac esecurile

A dori sa fim si a dori sa parem sunt sinonime?
Este diferenta intre implicit / explicit, in-sine / pentru-sine. Deci nu! Dar e bine sa fii si sa pari acelasi lucru. Cand sunt multi observatori externi cu care interactionezi, cele doua oricum se vor atinge. L'intelligence c'est l'autre :).

A dori sa fim altfel decat suntem nu inseamna… dorinta de transformare?
Adica a fi altfel = a se transforma? Cand te transformi pastrezi legatura si o faci pe baza a ce erai inainte. Cineva poate dori sa fie altfel prin rostogolire de 3 ori peste cap (stergere subita a trecutului). Poti dori (sa zicem) sa te fi nascut lebada, dar nu poti dori sa te transformi intr-una...:giggle:

A dori sa parem altfel decat suntem nu implica doar un… joc de scena?

Pentru a fi bine facuta, implica o activitate foarte complexa de gandire. Aia pe scena macar au un scenariu scris...

Chiar nu conteaza cum atingem idealul propus?
Daca nu-l atingem, de obicei pe metode dam vina. Deci conteaza!

La multi ani si ganduri glumete va doresc!
eumarian,
‘poi… credeti ca am luat drept suta la suta serioase nelamuririle dv? Daca scuturam bine singurul neuron pe care il am gaseam ceva mai destept de scris :) Si daca-l scuturam si mai bine nu scriam!
Deoarece imi spun: curiozitatea a omorat pisica; de ce nu m-ar omori si pe mine?… pun intrebari si imi asum raspunsurile: :tomato:

eumarian a scris:
"Adica a fi altfel = a se transforma? Cand te transformi pastrezi legatura si o faci pe baza a ce erai inainte. Cineva poate dori sa fie altfel prin rostogolire de 3 ori peste cap (stergere subita a trecutului). Poti dori (sa zicem) sa te fi nascut lebada, dar nu poti dori sa te transformi intr-una..."

Neee… Aici nu ma pacaliti?! trope_doi a scris: dorinta de transformare (era mai corect: schimbare? ) Iar omul nu trebuie sa se transforme din om in maimuta – desi se mai intampla. Se poate transforma din om urat in om frumos; din om rau in om bun… Figurativ “vorbind_in_scris” ne putem transforma din gaste in lebede…
Stiu si eu vorba aceea: daca e pasare si face “mac-mac” sigur nu e peshte.

La multi ani! Distractie placuta (si) in noaptea dintre ani!
:dance:
Ultima modificare: Vineri, 31 Decembrie 2010
trope_doi, utilizator

Alte discuții în legătură

De ce a plecat legally ? Costinel Burca Costinel Burca Stie cineva de ce a plecat Legally ? Am ramas surprins, sa speram ca nu e ceva neplacut, dar daca e de bine, Doamne ajuta, ii dorim numai bine. Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna pentru dvs. prietenii in spatiul virtual? Gabriela  Pintea Gabriela Pintea Ma bate gandul sa va pun aceasta intrebare de mai multe zile. Si va intreb acum, pentru ca in noaptea aceasta m-a vizitat una dintre cele mai vechi prietene ... (vezi toată discuția)
Dependenta si deferenta Radu Gabrian Radu Gabrian Imi place fotbalul ca sport,ca fenomen,ca spectacol,din nefericire,nu si cel autohton atat de otravit si de abuzat in ultima vreme. Din dragoste pentru ... (vezi toată discuția)