avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită POPRIRE CONT
Discuție deschisă în Executare silită

POPRIRE CONT

Buna ziua.
In 2009 am avut atat calitatea de salariat in cadrul unei societati cat si calitatea de pfa care se ocupa cu comert cu tamplarie pvc.Pfa avea datorie la finante 6400 ron, reprezentand impozit pe profit.
Pt recuperarea acestei datorii finantele pot pune poprire pe contul meu de salariu, sau pot pune poprire doar pe conturile detinute ca si pfa.

multumesc
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 09:49, 28 Decembrie 2010
Pt recuperarea acestei datorii finantele pot pune poprire pe contul meu de salariu

da
PFA era cu CNP sau intra in categoria celor cu CUI?
godot a scris:

PFA era cu CNP sau intra in categoria celor cu CUI?

Actualmente PFA -urile au CUI
aveam cert de inregistrare cu CUI emis de registrul comertului
Nu toate au CUI. Iti spun pentru ca am multi clienti PFA cu CNP. Sunt in functie de obiectul de activitate cu CNP sau CUI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe venit (pfa desfiintata) Renciu Marius Renciu Marius Buna ziua Numele meu este Renciu Marius din Brasov,in data de 24/06/2009 am deschis un PFA cu acelasi nume,obiectul principal de activitate a fost ... (vezi toată discuția)
Executare contract imprumut intre tata si fiu CORTEX CORTEX Buna ziua. Daca fac un contract de imprumut ne purtatoare de dobanda intre tatal meu si mine care este procedura prin care tatal meu poate obtine executarea ... (vezi toată discuția)
Popriri abuzive pfa inactiv PP9728BA PP9728BA Buna ziua! In 2015 mi-am deschis un PFA.Dupa 3 saptamani de activitate mi-am depus declaratia 210 parca la AFP Mures , iar dupa o luna jumate contractul de ... (vezi toată discuția)