avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajare in perioada CCC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajare in perioada CCC

As dori si eu sa stiu daca ma pot angaja cu jumatate de norma (sau 2 ore) tinand cont ca ma aflu in concediu de crestere copil (postnatal).

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:33, 27 Decembrie 2010
Nu va puteti angaja in timpul CCC , intrucat realizarea oricarui venit profesional supus impozitului pe venit pe perioada CCC duce la suspendarea platii indemnizatiei pentru CCC incepand cu ziua urmatoare realizarii venitului respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrez cu jumatate de norma pot intra in concediu de maternitate ? caloaiadaniel caloaiadaniel lucrez cu jumatate de norma si as dori sa intru in concediu de maternitate pot intra ? (vezi toată discuția)
Tatal in crestere copil si posibilitate de part-time Bybycu Bybycu Buna ziua, doresc sa aflu daca exista o posibilitate sa intru eu, tatal, in concediu crestere copil cu cei 85%, si sa prestez o activitate part-time cu ... (vezi toată discuția)
Ce venituri nu intrerup indemnizatia de crestere si ingrijire copil? dianatoma dianatoma Buna ziua, sunt o mamica aflata in concediu de crestere si ingrijire copil pana la 2 ani. Am primit o oferta de colaborare pe perioada de 1 an la un before ... (vezi toată discuția)