avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... contractul de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

contractul de inchiriere

buna ziua! Am incheiat un contract de inchiriere acum o saptamana si azi proprietarul a fost gasit mort in casa. Decesul propritarului nu atrage nulitatea actului? nu l-am inregistrat la fisc, este semnat doar de locator si locatar fara martori.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:20, 27 Decembrie 2010
daca nu a fost inregistrat la administratia financiara atunci puteti sa considerati ca nici nu exista acel act din punct de vedere juridic.
athe a scris:

daca nu a fost inregistrat la administratia financiara atunci puteti sa considerati ca nici nu exista acel act din punct de vedere juridic.

Contractul este legal d.p.d.v. juridic .. inregistrarea lui la Adm.Fin. nu constituie o conditie ad validitatem a acestuia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de inchiriere cristian-alexandrescu cristian-alexandrescu Buna ziua, De curand a trebuit sa inchiriez un apartament iar proprietarul mi-a transmis prin agentul imobiliar contractul ce trebuie semnat. Ce m-a speriat ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere deldel deldel va rog sa ma lamuriti cu un contract de inchiriere intre persoana juridica care inchiriaza un apartament propietate si care nu e sediu sau punct de lucru catre ... (vezi toată discuția)
Contract inchiriere Iael Iael Buna ziua , Va rog daca puteti sa-mi spuneti cum ati proceda daca ar trebui sa inchiriati un apartament pentru a avea certitudinea ca nu aveti ... (vezi toată discuția)