avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 409 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... transcriere concesiune loc de veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

transcriere concesiune loc de veci

Dupa decesul mamei,trebuie sa fac transcrierea concesiunii loc de veci , pe numele meu.
Dar am urmatoarea problema, pe certificatul meu de nastere este trecut gresit numele mamaei mele. Toate astea implica sa-mi corectez certificatul de nastere,dupa asta trebuie sa-mi schim o sumedenie de acte dobandite pana in prezent(carte de identitate,diplome,etc.....).
Care este varianta legala sa pot obtine transmiterea concesiunii locului de veci,fara sa modific numele mamei mele de pe certificatul meu de nastere?:(
Cel mai recent răspuns: doia , utilizator 14:25, 28 Decembrie 2010
Dupa decesul mamei aveti certificat de mostenitor in care sa fie trecut in masa succesorala si locul de veci?
Ca să treceți bunurile aflate în patrimoniul mamei decedate inclusiv acel loc de veci trebuie să dezbateți succesiunea. Ca să dezbateți succesiunea trebuie să prezentați actele de stare civilă din care să se vadă că sunteți copilul defunctei.
În ce anume constă greșeala? Este vorba de numele sau de prenumele defunctei? Actul dumneavoastră de naștere este singurul în care s-a operat greșit mențiunea cu privire la numele/prenumele mamei?
Este vorba de prenume.
Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte sunt necesare la obtinerea locului de veci a surorii noastre? cool_girl_em cool_girl_em Sora noastra are loc de veci cu 4 nivele. De curand a decedat dar contractul de concesiune era pe numele ei. In el scrie clar ca pot fi inhumati in acest loc ... (vezi toată discuția)
Reconcesionare loc veci - pierdut act concesiune monicaraluca monicaraluca Am pierdut actul de concesiune a locului de veci, concesiunea acestuia a expirat (25 ani) si am vrut sa o reconcesionez, am facut anunt in ziar referitor la ... (vezi toată discuția)
Titularul actului concesiune,sotul mamei mele, a decedat, iar ... Caltunuldnei Caltunuldnei Titularul actului concesiune,sotul mamei mele, a decedat, iar dupa decesul mamei mele in 1999 eu platesc taxa pt locul de veci, fiind si in posesia ... (vezi toată discuția)