avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 833 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ce acte sunt necesare la obtinerea locului de veci a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ce acte sunt necesare la obtinerea locului de veci a surorii noastre?

Sora noastra are loc de veci cu 4 nivele. De curand a decedat dar contractul de concesiune era pe numele ei. In el scrie clar ca pot fi inhumati in acest loc pana la neamul de gradul IV. Acum daca decedata nu ne-a lasat nimic la mana ca suntem mostenitorii acestui loc, ce trebuie sa facem in acest sens si ce acte trebuiesc?
Cel mai recent răspuns: Alexandru Munteanu , Avocat 18:02, 2 Noiembrie 2011
Solicitati aceste informatii la administratia cimitirului respectiv.
Sa dezbateti succesiunea si mostenitorii vor cere schimbarea contractului de concesiune pe numele lor.
Dezbateti succesiunea, includeti in masa succesorala si locul de veci, apoi cu certificatul de mostenitor mergeti la administratia cimitirului si se va schimba pe numele mostenitorilor actul de concesiune.
Dar avem nevoie de ceva acte? ca sunt toate la intretinatorii care au ingrijit de sora noastra.
De ex. certificat de deces de nastere....?
Da, ca sa dezbateti succesiunea aveti nevoie de certificat de deces, de nastere, de casatorie, acte de proprietate, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune nedezbatuta - unic mostenitor - concesiune loc de veci kikitam kikitam Parintii mei au decedat -mama acum 10 ani , tata acum 4 ani-si nu am reusit sa fac succesiunea, eu fiind unica mostenitoare ; este vorba de un apartament si un ... (vezi toată discuția)
Cesiune loc de veci dubick dubick La decesul tatalui, fica lui, a concesionat de la Cimitirul din Cluj in numele familiei , pentru tatal decedat un loc de veci de 4.50m2 . Tatal a fost inhumat ... (vezi toată discuția)
Succesiune loc de veci in concesiune maka67 maka67 Buna ziua, Am o intrebare, este vorba despre un loc de veci care este luat in concesiune de la cimitir, titularul a decedat, iar dupa deschiderea ... (vezi toată discuția)