avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... SNG 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

SNG 2011

M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....

„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!

DECI, nu trebuie sa invatam cu modificarile din iulie, pt au aparut dupa anuntul examanului.
Purple Girl a scris:

Am o intrebare referitoare la legile de la organizare. In privinta Legii nr.567/2004 am vazut ca a fost modificata luna trecuta prin legea 156/2011.[ link extern ]

Voi dupa care invatati?Dupa asta actualizata acum in luna iulie sau dupa cea veche??

Si daca poate sa imi spuna cineva care este ultima modificare la L304/2004, ca eu ultima modificare am gasit-o prin legea 202/2010 si ma gandeam ca poate au mai aparut si alte modificari mai recente.....

M-am uitat si eu peste aceasta modificare si am observat ca pentru grefieri nu s-a schimbat nimic, atat doar ca s-au introdus articolele cu privire la personalul de specialitate criminalistica,ceea ce pe noi nu ne priveste.
Buna.mai este cineva din hunedoara care sustine examenul la SNG?
Am sunat si eu la SNG, nu intra modificarile legii, TIBERIUS @, tie ti-au raspuns ca intra pt ca nu ai precizat ca aceste modificari au aparut dupa data apritiei ex, si secretara nu avea de unde sa stie lucrul asta.
spor la inv
Ultima modificare: Miercuri, 10 August 2011
palomita, utilizator
danamatea a scris:

buna ziua tuturor!
este cineva din oradea care merge la examen?
eu o sa merg cu trenul si nu mi-ar strica o colega de drum,intai,apoi de SNG daca avem bafta..;)
spor la invatat sa aveti!

Idem :)) Oradea...SNG... Tren.....Emotii:))

Alte discuții în legătură

Admitere sng 2012 Iulia Toader Iulia Toader Stie cineva dupa ce carti trebuie sa invatam pt examenul de admitere la SNG? (vezi toată discuția)
Admitere inm ianuarie 2011, -cei care dam in ianuarie.si cei din august,fireste ContSters89182 ContSters89182 Sa demaram invatatul puternic.X-( Eu nu mai dau la sng pana cand se hotaraste, ca nu am nimic cert, ca si ceilalti colegi ai mei de pe forumul sng.X-( Ramane ... (vezi toată discuția)
Admitere sng 2013 DahliaNoir DahliaNoir Executivul a aprobat marti, 30.10.2012, in cadrul sedintei de guvern, proiectul de Hotarare pentru modificarea Hotararii Guvernului nr. 652/2009 privind ... (vezi toată discuția)