M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Buna, va rog trimiteti-mi si mie legile actualizate, ca nu le am pe toate si asa mi-ar fi mai usor. Adresa mea de mail este: i_iubitica@yahoo.com. Multumesc anticipat, Spor la invatat.
eu la inginerul constructor si la dep. eco-adm nici nu le citesc jur, ca sunt oribile, scuze limbajul, iar de ce sa ne dea din astea, cand sunt altele mult mai importante si in legatura cu functia de grefier?
mersi de raspunsuri.
palomita, cum stai cu invatatul??? nici io nu invat ce nu are legatura cu grefierii...io mai am o gramada de invatat si ma gandesc cu groaza ca mai este atat de putin timp.
eu ma lupt cu registrele aste acum, si mai am la legea asta, atributiile grefierilor, apropo, grefi delegati la diferite compartimente ce credeti ar trebui sa ii invatam?
eu am inv cate ceva din prim grefi, g sef nu cei delegati.
mai am legea cu parchetele care mi se pare FFFF grea plus penal, civi repetat invat, pt ca daca le-am citit de mult nu mai stiu mare lucru la unele din ele.