M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Extraordinar de buna ideea lui marione.Eu am fost azi la Bucuresti sa-mi caut garsoniera dar nu am gasit ceva potrivit, luni voi cauta din nou.Referitor la intalnirea pe mess eu pot intra in prima parte a zilei. Toate cele bune.
Buna Disney. Daca te referi la examenul pentru sng, el este sub forma de intrebari la care trebuie sa raspunzi cu informatii din bibliografie. Ma scuzati ca va intreb, dar este posibil sa ni se deconteze chiria pentru cei din provincie sau se da o indemnizatie? (pt sng).Aveti idee cat a ramas indemnizatia? Mersi frumos.
In jur de 700 lei, dar nu stiu sigur. Cei care sunteti din provincie unde veti sta pe perioada celor sase luini, in ipoteza in care veti lua acest exemen? Dati-mi si mie o idee pentru ca nu cunosc Bucurestiul deloc si nici macar nu stiu in ce zona a Bucurestiului ar trebui sa imi caut chirie, pentru ca nu stiu unde se vor tine cursurile. Multumesc.
Puteti sustine acest examen de admitere la sng doar ca exista o diferenta fata de cei care au licenta in drept: se face 1 an pe cand cei cu dreptul fac doar 6 luni de scolarizare.
Nu exista reglementare care sa precizeze ca se ia in considerare nota de la licenta.Daca ar fi asa e discriminare intre cei care am dat o licenta scris + oral si cei care au trecut cu barca pe apa printr-o licenta orala la care au raspuns la 3-4 intrebari si ...gata nota.Cat despre caile de atac, am avut o colega care a dat la sng in 2009 si nu s-au dat.Ar fi super ca e greu de retinut unele date, zile cand se depune cerere, cand se intocmesc anumite acte de procedura etc, se pot confunda aceste termene.