M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
Nac, renegation, anca.patri, arhilili nimeni nu mai intra pe forum? Cum stati cu invatatul? Eu am sustinut un concurs pentru un post de grefier la un Parchet local si nu am reusit sa iau si inca nu ma pot aduna sa invat pentru SNG.
Buna Elena. Printre cei enumerati ma aflu si eu. Nu am mai intrat direct pe forum pentru ca nu am avut noutati, dar in fiecare zi citesc ce se mai scrie pe aici. Astept cu nerabdare sa se afiseze data concursului si bibliografia( sper sa nu avem surprize). De invatat, tot invat, citesc dintr-o carte si alta pt ca eu vreau sa inteleg ce citesc in proceduri,asa e stilul meu de a invata.
Oricum, sunt sigura ca toti cei care vor sa dea la Sng au timp sa se pregateasca, daca isi dau interesul,depinde de capacitatea fiecaruia de a se concentra.