M-am gandit ca mai sunt doar cateva zile din acest an si nu mai este nici o sansa ca SNG-ul sa afiseze vreo data pentru acest examen.
Va atasez mai jos raspunsul pe care mi l-au dat cei de la SNG chiar in aceasta dimineata, raspuns care ne face pe toti sa speram ca acest muuuuuuuuuuuuuult asteptat examen nu se va da tocmai in septembrie.....
„Examenul va fi in anul 2011 dar luna si ziua nu sunt stabilite. Conform agendei CSM pentru anul 2011 concursul de admitere la SNG este aproximat pentru luna septembrie, totusi noi speram sa fie mai devreme. Reveniti cu un mail prin luna februarie 2011.”
Bafta si spor la invatat!!!!!!!!!!!!!!
am vb anul trecut ci cineva de pe forum care a terminat SNG in 2010 si spunea ca indemnizatia pe luna ar fi in jur de 1o mil , numai ca s-a redus asa cum a prevazut guvernul la toti bugetarii 25%
iar daca o sa luam ex o sa inchiriem ceva, gazda eu la asta ma gandesc pt ca nici eu nu cunosc Buc nu am pe nimeni acolo, m-ai vb.pa
In afara de arhilili mai este cineva din Brasov care vrea sa dea la SNG in septembrie?
Dintre cei care au dat si anul trecut mai este cineva care vrea sa incerce si anul acesta? Cum mai stati cu invatatul?
In afara de arhilili mai este cineva din Brasov care vrea sa dea la SNG in septembrie?
Dintre cei care au dat si anul trecut mai este cineva care vrea sa incerce si anul acesta? Cum mai stati cu invatatul?
buna seara!
as sa intreb si eu,daca este cineva care a absolvit sng,ce inseamna cursuri la sng,de la ce ora la ce ora trebuie sa fii la scoala,unde anume se face practica,doar la instantele din bucuresti?
multumesc anticipat!
buna! sunt si eu nou pe acest site..... si m-ar interesa sa dau la SNG....pentru INM nu am timp de ajuns sa citesc si stiu ca nu am nici o sansa......... eu lucrez, sunt consilier juridic la o insitiutie si am un salariu#-o... este de ajuns sa citesc doar din coduri pentru admitere? va multumesc