avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit deductibilitate achizitie utilaj de la o persoana ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

deductibilitate achizitie utilaj de la o persoana oarecare-ce act?

doresc sa achizitionez un utilaj de la o persoana oarecare ce se identifica cu C.I. Din punct de vedere juridic,contabil si fiscal ce document este recunoscut,acceptat ?
Cel mai recent răspuns: Jurist TM , utilizator 00:37, 29 Decembrie 2010
Din cate stiu eu, este suficient contractul de vanzare-cumparare si actul care face dovada platii ( dispozitie de plata daca se plateste numerar sau OP daca plata se face prin banca in contul vanzatorului)
contractul de vanzare-cumparare intocmit la notar? sau un simplu contract incheiat intre parti cu semnatura amindorora?
Contractul semnat de parti este suficient.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie utilaj pe firma de la persoana fizica madalinalina madalinalina Buna ziua, am si eu o dilema. Am o societatea ce doreste sa achizitioneze un utilaj, un buldoexcavator de la o persoana fizica in valoare de 22.000 eur. Se ... (vezi toată discuția)
Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Sunt pe cale să achiziționez o garsonieră cu plata prin virament bancar. ar putea vânzătorul, împreună că notarul, să mă țepuiască după ce-l achit? luminita_zenaida luminita_zenaida Bună ziua, sunt pe cale de a cumpăra o garsonieră, plata cu virament bancar. Ar putea vânzătorul, împreună cu notarul să mă țepuiască, după ce ... (vezi toată discuția)