Buna seara!
Mi-a spus o prietena ca la firma (mediu privat) unde am lucrat din ianuarie pana in august anul curent s-a dat al 13-lea salariu.
Eu nu am fost inclusa (nu am primit nimic pe card).
Intrebare: se poate ca directorul firmei sa decida sa nu imi acorde cel de-al 13 lea salariu, din cauza ca am demisionat, in august?
Pana acum cativa ani, pe vremea cand eram profesor suplinitor in sistemul de stat, am primit cel de-al 13-lea salariu corelat cu perioada lucrata in scoala.
Asa se face ca desi nu mai suplineam la scoala nr. 2 (de exemplu), primeam cel de-al 13 salariu aferent celor x luni in care fusesem incadrata pe post in acea scoala.
Dupa ce am iesit din invatamant si am intrat in sfera privata, nu am mai primit acest al 13-lea salariu.
De aceea as dori sa stiu daca pot primi acest drept salarial, aferent celor 8 luni lucrate in cadrul firmei private.
Totusi... intrebarea persista: se poate?
De obicei, cel de-al 13-lea salariu se acorda proportional cu perioada lucrata in acel an ...
Acordarea acestui salariu trebuie sa fie prevazuta in CCM sau in R.I. al societatii ... la bugetari era prevazut in lege.
Sincer, nu am auzit ca firmele private sa acorde acest al 13-lea salariu( numit asa conform bugetarilor).Uzual, se acorda un premiu la sfarsit de an, in functie de implicarea fiecaruia si in mod cert nu se acorda celor plecati( indiferent de modalitate, demisie,concediere etc)