avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bilet la ordin refuzat
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bilet la ordin refuzat

Buna ziua! Ca urmare a solicitarii unei firme cu care colaborez si avand in vedere faptul ca pana atunci nu am avut probleme referitoare la plata, am acceptat amanarea depunerii in banca a doua bilete la ordin cu 30 de zile.Mentionez ca am primit fax de la firma respectiva cu semnatura si stampila administratorului in care mi se solicita acest lucru.Dupa 30 de zile cand am dus B.O. la banca la primul am avut refuz total,iar al doilea a fost rejectat pe motiv ca suma in litere nu corespunde cu suma in cifre.De atunci au trecut aproape 2 luni,timp in care din primul bilet mi-a fost platit aproape jumatate din suma,dar de 10 zile administratorul firmei nu mai raspunde la tel.Mentionez ca i-am solicitat alte B.O.,dar mi-a spus ca o sa plateasca prin ordin de plata.
Intrebarile sunt urmatoarele;
Cum i-mi pot recupera banii,avand in vedere faptul ca ;
-primul B.O. nu a fost prezentat la termen
-al doilea B.O. a fost rejectat (nu a fost primit de catre banca).

.
Cel mai recent răspuns: andymaurul , utilizator 17:23, 28 Decembrie 2010
Fara echivoc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bilet la ordin refuzat,rejectat misu76 misu76 Buna ziua! Ca urmare a solicitarii unei firme cu care colaborez si avand in vedere faptul ca pana atunci nu am avut probleme referitoare la plata, am acceptat ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin refuzat misu76 misu76 Buna seara! Am un bilet la ordin care mi-a fost rejectat(nu a fost primit de catre banca),pe motiv ca suma in litere nu corespunde cu suma in cifre. Desi am ... (vezi toată discuția)
Completarea unui bilet la ordin avalizat de administrator louisa louisa Buna ziua As dori sa stiu cum se procedeaza cu un bilet la ordin ce l-am primit drept garantie de la administratorul unei societati de la care am primit refuz ... (vezi toată discuția)