avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

In martie 2009 am intrat in somaj,iar de atunci am interupt de cateva ori fiind angajat cu contract de munca pe perioada determinata. De fiecare data am revenit la somajul initial,dar nu mi-au luat in calcul realizarile lunilor lucrate pe peroada determinata si mi-au acordat tot valoarea somajului acordat in 2009; este corect asa ? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 15:44, 28 Decembrie 2010
1. Da, este corect si legal cum a procedat AJOFM. Indemnizatia de somaj a fost suspendata si s-a reluat, de fiecare data, in conditiile initiale de acordare.
2. Cand veti intra din nou in somaj (alta data) vi se vor lua in calcul si acele perioade in care ati lucrat si cotizat la somaj in perioadele de suspendare a indemnizatiei de somaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor somaj AnaMaria8330 AnaMaria8330 Buna Anul trecut az primit o luna ajutor de somaj din cele 6 luni, deoarece nu am avut doar 4 ani si 11 luni lucrati. dupa care m-am angajat. Am lucrat 11 ... (vezi toată discuția)
Somaj liana32 liana32 am terminat maternalul in 9 octombrie iarv din data de 12 octombrie mam angajat mie teama ca se va inchide am dreptul la somaj? tin sa precizez ca am iesit ... (vezi toată discuția)
Gravida in perioada somajului monicutzmirel monicutzmirel Buna ziua! Am si eu cateva nelamuriri: de pe data de 10.10.2009 pana pe data de 31.11.2009 am lucrat la o firma, iar de pe 01.12.2009 am intrat in somaj pentru ... (vezi toată discuția)