avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire

matusa mea are actul de propietate al bunicii moarte,si avem proces de dezbatere a succesiunii pe 17 ianuarie.daca ea ca parata nu se prezinta la proces ce se intampla?
multumesc de raspuns.cum as putea obtine copii dupa actele de propietate?
Va interesati de unde a cumparat apartamentul si organul emitent va va elibera copii. De ex. ICRAL Cotroceni actal SC Cotriceni SA pentru sectorul 5 , daca a acumparat de la stat. Daca a cumparat de la o persoana fizica , actele se gasesc la Camera Notarilor (cele incheiate pana in 1996 ).Cred ca aveti nevoie de avocat .
Nu este obligata sa se prezinte dar si eu cred ca sunt sanse mari sa vina la proces.
Nu o puteti obliga daca nu se prezinta si va trebui facute demersurile pentru a dovedi existenta bunurilor ce formeaza masa succesorala.
Si eu sunt deparere ca trebuie angajat avocat.
va veni la proces matusa dvs.in cazul neprezentarii dansei ar fi bine sa incercati sa faceti rost de un duplicat alt actului de proprietate al casei pt ca instanta sa nu suspende cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde scot duplicat dupa actele casei? alyy28 alyy28 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema grava.Anul trecut tatal meu a plecta de acasa dar ianinte de a pleca a imputernicit-o pe mama sa vanda casa, ... (vezi toată discuția)
Partaj garsoniera popescuionica popescuionica buna -ma numesc Ionica si am intentat proces partaj bunuri comune (garsoniera) -am avut o infatisare si s-a amanat pentru aducere de probe, aparator, ... (vezi toată discuția)
După decesul părinţilor, ne pregătim actele pentru succesiune, ... Gmem Gmem După decesul părinţilor, ne pregătim actele pentru succesiune, din care am realizat că lipseşte actul de proprietate de pe casă şi grădină ... (vezi toată discuția)