avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De unde scot duplicat dupa actele casei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De unde scot duplicat dupa actele casei?

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu o problema grava.Anul trecut tatal meu a plecta de acasa dar ianinte de a pleca a imputernicit-o pe mama sa vanda casa, sail reprezinte la circa financiara si unde mai este nevoie.Mama vrea sa vanda casa numai k acu cateva luni tata a venit si a luat actele casei. Poate scoate mama duplicat dupa ctele casei si de unde? Casa este cumparata in 1981 cand tata a dat un avans, restul de rate au fost platite cu mama pana in 1999 cand a fost obtinut titlu de propietate
Ultima modificare: Vineri, 26 Februarie 2010
alyy28, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters97658 , utilizator 19:55, 26 Februarie 2010
buna ziua!
de la soc cu care s-a incheiat contractul de vanzare cumparare.
ioana_cristea a scris:

buna ziua!
de la soc cu care s-a incheiat contractul de vanzare cumparare.

ce societate?
le obtineti de la notarul care a emis actele
pai si de unde va rezulta ca actul a fost incheiat la un notar?
in 1981 asta exista Notariatul de stat!
poate este vorba de un act incheiat cu ICRAL, SC Foisorul etc...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde se poate scoate duplicat dupa actele casei? alyy28 alyy28 buna ziua, am si eu o problema grava, de un an de zilele tatal meu a plecat de acasa si inainte de a pleca a imputernict-o pe mama sa vanda casa fara el, sa-l ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am un certificat de mostenitor pentru un apartament ... Andrei Cornea Andrei Cornea Bună ziua, Am un certificat de mostenitor pentru un apartament în Buc. unde se face vorbire despre un Contract de împrumut încheiat cu SCMB-Bucxurești ... (vezi toată discuția)
Mostenire carmo71 carmo71 matusa mea are actul de propietate al bunicii moarte,si avem proces de dezbatere a succesiunii pe 17 ianuarie.daca ea ca parata nu se prezinta la proces ce se ... (vezi toată discuția)