avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 368 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... De unde se poate scoate duplicat dupa actele casei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

De unde se poate scoate duplicat dupa actele casei?

buna ziua,
am si eu o problema grava, de un an de zilele tatal meu a plecat de acasa si inainte de a pleca a imputernict-o pe mama sa vanda casa fara el, sa-l reprezinte la circa financiara si unde mai este nevoie .Mama vrea sa vada casa, numai k el acu cateva luni a venit si a luat actele casei.Poate mama cu imputernicrirea de la notar sa scoata duplicat dupa actele casei si de unde se pot scoate?
Va rog ajutati-ma.
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 17:32, 26 Februarie 2010
Poate solicita duplicat de la notarul care a autentificat actele.Daca imobilul e dobandit in timpul castoriei nici procura nu-i trebuie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De unde scot duplicat dupa actele casei? alyy28 alyy28 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o problema grava.Anul trecut tatal meu a plecta de acasa dar ianinte de a pleca a imputernicit-o pe mama sa vanda casa, ... (vezi toată discuția)
Contract casa pe numele parintilor ? flo_90 flo_90 Salutare, Parintii mei sunt casatoriti de aprox 30 ani, in timpul aceasta au dobandit un apartament, dar in acte este trecut doar Tata nu si Mama, repet ca ... (vezi toată discuția)
Detalii succesiune ContSters181113 ContSters181113 Buna ziua Nu stiu cum sa procedez intr-un asemenea caz. Tatal meu locuia de 13 ani in casa bunicii mele (mama lui, care a murit acum 1 an si 10luni), ... (vezi toată discuția)