avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... După decesul părinţilor, ne pregătim actele pentru ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

După decesul părinţilor, ne pregătim actele pentru succesiune, ...

După decesul părinţilor, ne pregătim actele pentru succesiune, din care am realizat că lipseşte actul de proprietate de pe casă şi grădină (casa+terenul aferent intravilan)ce pot să fac, unde mă pot adresa pentru act de proprietate?.
Ultima modificare: Marți, 11 Octombrie 2022
Gmem, utilizator
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 12:16, 11 Octombrie 2022
Depinde de instituția care l a emis a fost cumpărat de la un ICRAL înainte de 89,a fost un contract de vânzare cumpărare autentificat la un notar public,nu.putem sa ghicim ce acte au avut autorii dvs.Mergeti la administrația financiara dacă pe imobil se plătește impozit și scoateți o copie a actului de proprietate în baza căruia s a deschis rol fiscal ,apoi solicitați duplicat emitentului..Discutați și cu notarul public poate va da și alta varianta..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte de proprietate messiane messiane Am mostenit 1 apartament de 3 camere si actele de proprietate imi sunt retinute de mama mea. Am mai ramas doar cu actul de mostenire (in original......un notar ... (vezi toată discuția)
Cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de proprietate ... silviu39 silviu39 cum se poate face o cerere pt eliberarea unui act de proprietate (unde locuiesc) - acesta fiind pierdut, iar properitarul (mama) decedata? la fel si pt ... (vezi toată discuția)
Acte succesiune in instanta Pavel Florina Pavel Florina Suntem 5 frati ( 3 de tata si 2 de mama) , un apartament pe numele bunicii paterne, tatal decedat cu 2 ani inaintea bunicii ( a mamei lui ), noi fratii de mama ... (vezi toată discuția)