avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 817 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna. carte de identitate expirata...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna. carte de identitate expirata...

am si eu o nelamurire..anu care vine in februarie imi expira buletinul si trebuie sa il reinnoiesc.intrebarea este mi-l pot face cu o luna inainte de data expirari?...si inca o problema...mama mea este plecata din tara imi pot reinnoi buletinul fara ea doar cu bunica?
Cel mai recent răspuns: ricky25 , utilizator 18:03, 28 Decembrie 2010
poti sa il schimbi cu o luna inainte.
depinde unde ai adresa din buletin si pe cine este imobilul unde stai proprietarul imobilului trebuie sa iti semneze ......deci daca este pe mama ta nu poti cu bunica

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de identitate ramona1990 ramona1990 Bună ziua as vrea sa mă ajutați, mama mea locuiește la tara la tatăl meu acesta nu vrea sa o ia în spațiu, buletinul mamei a expirat de anu ... (vezi toată discuția)
Carte identitate copil al cãrui pãrinte nu are locuinta proprietate personala anthynidiany anthynidiany Soția mea are o soră care a împlinit 14ani. Mama lor momentan are buletin, dar ea nu este proprietara locuinței trecute în CI și nici ... (vezi toată discuția)
Schimbare pasaport rezonanta rezonanta As avea o intreabre si anume daca de la anul se vor schimba pasapoartele. Deoarece al meu expira saptamana viitoare si as vrea sa stiu da ca mai are sens sa ... (vezi toată discuția)