avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 378 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de invaliditate gradul III
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de invaliditate gradul III

Daca voi fi pensionata cu gradul trei ,cu drept de munca ,vreau sa stiu daca Societatea unde lucrez este obligata in vre-un fel sa-mi ofere un loc de munca,adica jumatate de norma sau are dreptul de a ma da afara .
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:41, 28 Decembrie 2010
Daca va veti pensiona, societatea unde lucrati in prezent nu este obligata sa va ofere un loc de munca in continuare (4 ore pe zi), nu exista nicio prevedere legala in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie la pensionare ? babaangi babaangi Buna ziua ! Prin Decizie a C.N.Pensii asupra capacitatii de munca am fost incadrat si primesc o indemnizatie pentru grad 3 de invaliditate, pentru 1 an ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Cadrul legal continuare activitate in munca pentru salariatul pensionat gradul iii invaliditate dumitru monica dumitru monica Ma numesc D.M. si am lucrat la un club sportiv, care apartinea administratiei publice locale. Mentionez ca postul era de referent, fiind ocupat prin ... (vezi toată discuția)