avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

accident rutier

Buna ziua,

Am si eu o intrebare:
dupa un accident rutier,in cat timp maxim te poti prezenta la medicul legist ca rezultatul investigatiilor medicale sa fie luat in considerare?
Cel mai recent răspuns: OanaIf , utilizator 11:31, 30 Decembrie 2010
Va multumesc mult pentru informatii
daca e sa-i dai ceva mergi la notar intai si apoi oferai cei 500 de euro
dar mai discuta cu el paote mai lasa am avut un caz asemanator cu 25-30de zile de ingrijiri medicale depus plangere m-am inteles cu el pana l;a urma la o suma de bani am fost la politie (mentionez ca trecusera cele 60 de zile de la data accidentului dar nu au trecut 60 de zile de cand a depus el plangerea) si a declarat ca nu mai are nici o pretentie materia;la de la mine
apoi a,m fost la notar si al fel a scris si acolo ca nu se av constitui parte vatamata si ca nici nu va avea vreo pretntie materiala de al mine de acum incolo . astept acuma rezolutia multa bafta si un an nou fericit, cu ajutor acestui site m=am mai lamurit si eu
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
laurentiu2010, utilizator
De la cei 500 euro care mi-a cerut initial a ajuns la 500 de lei. Mentionez inca o data ca el a fost o victima fictiva, pentru ca nu a avut nici o vatamare, el a vrut doar sa scoata bani de la mine. Azi din fericire a mers la medicul legist si i-a dat certificatul fara nici o zi de spitalizare. Acum nu stiu ce sa fac,sa-i mai dau vre-un ban asa? Poate oare sa mai ridice problema cu spitalizarea, dupa ce a lasat la politie certificatul cu 0 zile spitalizare?
Omeneste este una,dar pentru ca a incercat sa va insele,nu merita sa ii dati niciun ban.
Din acest moment se va da solutie se scoatere de sub urmarire,deci nu veti avea probleme
Mutumesc pentru raspuns si incurajare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier - consecinte serbanramona82 serbanramona82 Buna ziua. In data zilei de 21 octombrie 2011, am avut un accident, din vina mea. Eu dacia solenza am intrat intr-un taxiu, neacordand prioritate taxiului,. In ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni andrutzu andrutzu am suferit o mare trauma saptamana trecuta si anume:fetita mea a fost lovita pe trecerea de pietoni.lovitura nu a fost asa de grava,mai exact o contuzie la cap ... (vezi toată discuția)
Urmarile unui accident sub influenta alcoolului soldat cu victima laurentiu832004 laurentiu832004 Buna ziua, am apelat la dumneavoastra pentru a ma indruma ce e de facut in situatia in care am sa o explic mai jos si ce urmari va avea asupra mea:in urma cu ... (vezi toată discuția)