avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocatul stagiar, obligat sa urmeze INPPA
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocatul stagiar, obligat sa urmeze INPPA

Ieri, 28 dec. 2010, UNBR a dat publicitatii Legea 270/2010 prin care se modifica Legea 51/1995: [ link extern ]

Dupa cum veti vedea, la art. 22 din Legea 51/1995 a fost adaugat alin 1 indice 1 prin care avocatul stagiar este obligat sa urmeze cursurile INPPA. (A se vedea art 1 pct. 16 din noua lege.)
Ultima modificare: Miercuri, 29 Decembrie 2010
Fãnuța Lișman - Birou de mediator, Mediator
Cel mai recent răspuns: ContSters178374 , utilizator 22:43, 12 Aprilie 2011
Probabil in acest fel nu se vor mai grabi toti sa devina avocati. Cu siguranta prin urmarea acestor cursuri nu va avea nimeni nimic de pierdut.
Dar lasand la o parte neconstitutionalitatea, aspect ce se va rezolva pe viitor cu siguranta, acum se pune o alta problema. Ce se intampla cu cei de la Baroul Constitutional sau cum s-o mai numi acum. Si acestia vor fi obligati sau vor putea sa urmeze aceste cursuri, si daca nu le urmeaza vor mai fi considerati avocati (desi nu stiu cat de clara este acum problema celor ce apartin de Baroul Const si in ce masura sunt considerati avocati).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)
Inppa obligatoriu?? Lavinia Buturuga Lavinia Buturuga Imi puteti spune daca aceste cursuri au devenit obligatorii pentru avocatii stagiari care sunt in al doilea an de stagiatura?? Mai pot da definitivatul in ... (vezi toată discuția)
Despre legea 270 /2010 ContSters184698 ContSters184698 In Legatura cu legea 270 din 22 decembrie 2010 am o nelamurie la articolul 16. La articolul 22, dupa alineatul (1) se introduce un nou alineat, alineatul (11), ... (vezi toată discuția)