avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... recuperare paguba
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

recuperare paguba

am montat o instalatie gpl pe autovehicol la 0 firma specializata. dar acestia au montat o alta instalatie gpl care nu era compatibila cu tipul de motor. din cauza gazului a explodat motorul(galerie de admisie). am facut reclamatie la opc,dar nici acestia nu mau putut ajuta sa-mi recuperez banii pe instalatie si paguba produsa
Cel mai recent răspuns: iuliy , utilizator 19:51, 11 Ianuarie 2011
ok. MS mult pt sfat. o sa incerc la unul din afara jud gr. Aici am fost la patru avocati si mi-au spus sa renunt
Ultima modificare: Marți, 11 Ianuarie 2011
iuliy, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat retinut - lipsa transcriere auto si gpl neomologat dar nefunctional AlexandruOprea AlexandruOprea Buna seara, Sora mea detine un autoturism marca bmw inmatriculat pe numele ei in Romania, masina pe care o foloseste mai mult mama. La inceputul anului, ... (vezi toată discuția)
Blocare bani ramburs la cargus-urgent curier marianpr marianpr Buna ziua, Un prieten a trimis un produs prin Cargus-Urgent Curier cu plata ramburs. Dupa ce a ajuns coletul la destinatar a platit contravaloarea ramburs. ... (vezi toată discuția)
Un accident de santier a cauzat avarierea masinii CostinBB CostinBB Va salut, In data de 17 aprilie anul acesta am avut nenorocul de a parca in aproprierea unui santier. Macaragiul nu a verificat daca trompa de beton este ... (vezi toată discuția)